Nieuws Vlaams Brabant Groen wonen middenin de stad: maak kennis met Escaut

Groen wonen middenin de stad: maak kennis met Escaut

Groen wonen middenin de stad: maak kennis met Escaut

Antwerpen heeft zijn Eilandje, Gent mag uitpakken met de Oude Dokken. Maar ook in Brussel begint het stadsvernieuwingsproject rond Tour & Taxis zijn vruchten af te werpen. Gelegen in het groene hart van de hoofdstad is de buurt uitgegroeid tot een dynamische plek. “Met Escaut krijgt de omgeving er de broodnodige extra woonmogelijkheden bij. Een uitgelezen kans voor investeerders”, vertelt Henri Accou, salesmanager van Candor.

Escaut telt 43 appartementen, van moderne studio’s tot 1-, 2- en 3-slaapkamerappartementen. Er is steeds een buitenruimte aanwezig en in iedere woning is er ruimte voor een bureau. Daarnaast worden de units opgeleverd met een kwalitatieve afwerking en kan iedereen zijn appartement verder persoonlijk inrichten. Escaut telt nog ondergrondse parkeerplaatsen voor zowel grotere als voor elektrische wagens, twee fietsenstallingen met camerabewaking en een binnentuin van 230 m2.

Gegeerd project

Escaut is een project waar zowel young professionals, expats en gezinnen terecht kunnen. Interessant voor investeerders die op zoek zijn naar een belegging met een breed doelpubliek.

“Na het uitsturen van de eerste communicatie naar ons eigen cliënteel was de interesse groot. De locatie, de luxe en het comfort, samen met de competitieve startprijzen vanaf 169.000 euro maken Escaut erg gegeerd. We zien dat tot 25 procent van elk project verkocht wordt aan bestaande klanten.”

De locatie is dan ook uniek: op wandelafstand van het historische centrum, het Manhattenkwartier en zakenwijk Noordwijk, en middenin de omgeving van Tour & Taxis die volop floreert. Met investeringen in een nieuw park, een nieuwe tramlijn en plannen voor een voetgangersboulevard die de verbinding met het Rogierplein en het Noordstation legt, zal de buurt zich bovendien nog verder ontwikkelen.

“De ideale locatie om te wonen, werken en ontspannen dus, wat het project erg aantrekkelijk maakt.”

Zorgeloos investeren

Via dochteronderneming Belgium Business Flats (BBF) ontfermt Candor zich ook over de verhuur. Daarmee wil het particulieren de mogelijkheid geven om te investeren zonder kopzorgen. BBF ontzorgt de investeerder van A-Z. Van het zoeken naar een huurder tot het vervangen van een lamp, BBF neemt dit allemaal op zich, zonder dat eigenaars in contact hoeven te staan met de huurders.

“We tellen een viertal verhuurkantoren in Brussel en hebben een uitvalsbasis in de NAVO-gebouwen. Zo zijn we hier marktleider in het verhuren van residentieel vastgoed, maar zijn we ook als eerste op de hoogte van nieuwe expats, een interessante doelgroep voor investeerders met vastgoed in Brussel.”

Wie een rendabel alternatief zoekt voor de beurs of het spaarboekje, kan zijn of haar interesse laten blijken via deze website.

Candor realiseert kwaliteitsvolle en hoogwaardig afgewerkte bouwprojecten.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Lubbeek
Lubbeek

Familiebedrijf opent office op Ibiza

LUBBEEK – Het Lindense familiebedrijf M&T (Muylaert & Theys), leverancier van relatiegeschenken, giveaways, marketing materiaal en promotietextiel, opent in april… Lees meer