groep steenberg

Groep Steenberg neemt Antwerps architectenbureau over

Vastgoedbedrijf Groep Steenberg heeft het Antwerpse architectenbureau CAPTIF Office Architects overgenomen. Daarmee kan het bedrijf nog beter voldoen aan de wensen van hun klanten door naast de vastgoedtransactie ook een volledig build & design project te kunnen aanbieden.

Klara De Neve en Dimitri Saerens, bestuurders van Groep Steenberg, vinden deze stap een logische verlenging van hun diensten. “Waar we voorheen onze klanten naar de markt moesten verwijzen met hun inrichtingsvragen, kunnen we hen nu met een gerust gevoel verzekeren van eenzelfde service binnen onze eigen groep”, aldus Dimitri.

Rebranding

Klara vult aan: “In diezelfde logica is de verzelfstandiging en rebranding van bedrijfstak Corporate Solutions naar VEQTOR te verklaren. VEQTOR biedt strategisch, commercieel en financieel advies in elke stap van een vastgoedproject: van locatie, over gebouw, tot werkplek. Om deze activiteiten verder uit te bouwen werd sinds kort Koen Verhaest aan boord gehaald.”

“De drie aspecten van de klantvraag, zijnde analyse, vastgoedaanbod en inrichting, worden op deze manier duidelijk onderscheiden. Tegelijkertijd blijven de afzonderlijke bedrijven zelfstandig werken,” aldus Klara, “want niet iedere klant heeft behoefte aan het gehele pakket”

Nieuwe co-CEO

Om dit alles operationeel mooi in elkaar te laten passen, verandert ook de rol van partner Ann Verresen. Zo wordt zij co-CEO bij Captif, samen met huidig CEO Bert Bleyenbergh.

“Voor de medewerkers en de klanten bij Captif wijzigt er niets. Captif is sterk in het ontwikkelen van unieke en futureproof kantoorconcepten en dit vanuit een heel persoonlijke benadering", zegt Ann. "De referenties die ze hierin opgebouwd hebben, bevestigen dit ook. Ik kijk er naar uit om het team te leren kennen en samen met hen mijn schouders te zetten onder de verdere groei van dit straffe verhaal.”