Nieuws Vlaams Brabant Guardsquare doet eerste overname

Guardsquare doet eerste overname

Guardsquare doet eerste overname

LEUVEN – Guardsquare, het beveiligingsplatform voor mobiele applicaties, heeft vandaag de overname aangekondigd van App-Ray, een Duitse leverancier van Mobile Application Security Testing (MAST). Als onderdeel van de overname heeft Guardsquare een kantoor geopend in München met de bedoeling de mogelijkheden van een wereldwijde aanwezigheid van het bedrijf uit te breiden. Het is de eerste overname voor het van oorsprong Leuvense bedrijf. 

“Ik ben verheugd om de acquisitie van App-Ray aan te kondigen naast de nieuwste releases van iXGuard en DexGuard. Samen zullen we onze klanten kunnen helpen maximale bescherming van mobiele applicaties te bereiken en hun efficiëntie te verhogen door beveiligingstests uit te breiden tot alle fasen van de ontwikkelingscyclus ”, aldus Roel Caers, CEO bij Guardsquare. “De overname bevordert de strategie van Guardsquare en we zijn ervan overtuigd dat de overname en de functionele integratie ons in staat stelt om een ​​nog beter beveiligingsaanbod voor mobiele applicaties te bieden.”

Groeiende behoefte 

Ontwikkelteams in de hele industrie laten een groeiende behoefte zien aan het vermogen om beveiligingslekken in mobiele applicaties vroeg in de ontwikkelingscyclus te identificeren en op te lossen om het risico te verminderen apps of softwareontwikkelingskits (SDK) met beveiligingsfouten te lanceren.

Integratie 

Met de overname van App-Ray zal Guardsquare een verbeterde en zeer efficiënte oplossing bieden voor optimale bescherming van mobiele applicaties. In het komende jaar zal App-Ray-technologie worden geïntegreerd in het Guardsquare-platform en worden opgenomen in bestaande producten, waaronder ProGuard, de open source optimizer voor Java en Kotlin, en DexGuard en iXGuard, die bescherming bieden tegen reverse engineering en manipulatie van mobiele applicaties en softwareontwikkelingskits.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.