Nieuws Vlaams Brabant Hagelandse kastaars pakken uit met eerste dierenbakkerij ooit in ons land

Hagelandse kastaars pakken uit met eerste dierenbakkerij ooit in ons land

Maarten, Femke en hond Louis (hij ziet de bubbels wel zitten) toasten op de start van Kastaar. Credit: Maarten Rediers.

Hagelandse kastaars pakken uit met eerste dierenbakkerij ooit in ons land

GEETBETS – Het Betse koppel Maarten Rediers en Femke Knops hebben Kastaar opgericht, de eerste dierenbakkerij ooit in ons land. 

Honden, katten en paarden weten wat ze willen. En dat is blijkbaar meer dan haver, gerst, droge brokken en zakjes met vleesgelei. Ze willen lekkers van Kastaar, de eerste dierenbakkerij ooit in ons land. “We focussen ons voorlopig op bakkerijproducten voor honden, katten en paarden maar het assortiment zal op termijn nog uitbreiden met andere diersoorten”, zegt co-founder Maarten Rediers. “We geloven er oprecht in dat onze trouwe metgezellen het verdienen om extra verwend te worden.”

Macarons voor honden en paarden

In het vaste assortiment van dierenbakkerij Kastaar zitten taartjes, donuts, cake pops en koekjes. “Maar er is ook ruimte voor speciallekes zoals lovearons (macarons voor honden en paarden) en seizoensgebonden toetjes zoals hondvriendelijke ijsjes in de zomer. Alle producten worden bereid met natuurlijke ingrediënten die gezond zijn voor onze viervoeters”, klinkt het.

Hart voor dieren 

De opstart van Kastaar zal extra “ingekleurd” worden met acties die opgezet worden in samenwerking met dierenasielen en lokale hondenscholen. “Ze kunnen rekenen op een percentage van de verkoop van de bakkerijproducten voor dieren. Deze organisaties hebben door corona heel wat inkomsten verloren door onder andere het wegvallen van eetdagen. Daarom willen wij hen een hart onder de (dieren)riem steken”, zegt Maarten nog.

Kastaar wordt voorlopig uitgebaat in bijberoep. Maarten is Online Marketeer bij het Hasseltse Yappa, Femke staat in het onderwijs.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Bekkevoort
Bekkevoort

Wijndomein in rouw

BEKKEVOORT - De bestuurders, medewerkers en sympathisanten van wijndomein Kluisberg aan Rijnrode in Assent (Bekkevoort) zijn in rouw. Vorige week… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Dilbeek, Elsene
Dilbeek

11 falingen

SCHERPENHEUVEL/TIELT-WINGE/HULDENBERG/WEMMEL/HALLE/DILBEEK/ELSENE - De ondernemingsrechtbanken van Leuven en Brussel hebben 11 bedrijven en eenmanszaken failliet verklaard.  Lees meer