Nieuws Vlaams-Brabant Handelaars in Halle gaan voor “maand vol sfeer”

Handelaars in Halle gaan voor “maand vol sfeer”

Foto idh

Handelaars in Halle gaan voor “maand vol sfeer”

HALLE – De Verenigde Handelaars van Halle halen alles uit de kast om van het eindejaarsshoppen in de stad een echte beleving te maken, met veel sfeer en gezelligheid.

“We gaan voor een maand vol sfeer”, zegt Anke Van Rossom, voorzitter van de Verenigde Handelaars van Halle. “Met onze historische binnenstad hebben we hiervoor betere troeven dan een doorsnee shoppingcenter. Zo komen er verspreid over de stad acht verlichte kersthuisjes waar men bijzondere eindejaarsproducten kan kopen. Het is eens iets anders dan een gewone kerstmarkt.”

Golfkarretjes

De handelaars houden hun winkels extra open op de koopzondagen 11 en 18 december van 11 uur tot 17 uur. Tijdens de weekends rijden vanaf 10 december ook kerstig gepimpte golfkarretjes door de straten om mensen langs de verschillende kersthuisjes te brengen of om hun boodschappentassen te helpen vervoeren.

“En natuurlijk kleden we de stad op een leuke manier aan”, geeft Van Rossom nog mee. “We gaan deze keer niet voor veel kerstbomen in de straten maar wel voor extra lichtjes.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.