Nieuws Vlaams Brabant Handelaarscampagne Aarschot is…creëert wij-gevoel

Handelaarscampagne Aarschot is…creëert wij-gevoel

Handelaarscampagne Aarschot is…creëert wij-gevoel

AARSCHOT –  Het Aarschotse stadsbestuur, de Centrummanager en handelaarsvereniging Aarschot Parelt lanceren Aarschot is…Met verschillende slogans roepen de handelaars van Aarschot op om ondanks de coronamaatregelen te blijven genieten van alles wat de stad te bieden heeft. Via deze weg bedanken de handelaars ook de vele klanten die hen de afgelopen maanden hebben gesteund door lokaal te blijven shoppen en consumeren.

De Aarschotse fotograaf Stijn Willems ging de afgelopen maanden op pad en portretteerde meer dan 60 handelaars voor hun zaak. Meer dan 120 deurportretten en slogans zullen de komende weken overal opduiken in het Aarschotse straatbeeld. De langlopende promocampagne moet het Aarschot-gevoel en de lokale handel en horeca versterken.

Shopbudgetten lokaal besteden

“Vandaag is de persoonlijke connectie tussen klant en handelaar erg belangrijk”, zegt Centrummanager Kirsten Blanckaert. “We willen deze ‘personal touch’ een handje helpen door de campagne ‘Aarschot is…’ te lanceren. Op die manier zorgen we ervoor dat shopbudgetten lokaal besteed worden. Ook richten we een warme oproep aan alle inwoners om – ondanks de moeilijke tijden – toch te blijven genieten van het aanbod van de lokale handel en de afhaalmogelijkheden van de lokale horeca. ”

Communicatiekanalen 

Met deze campagne wil handelaarsverenging Aarschot Parelt ook haar online communicatiekanalen verder bekendmaken en versterken.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Gooik
Gooik

Harm start HACA

GOOIK – Aan de Edingsesteenweg in Gooik is het digital Agency HACA van start gegaan. Het bureau is gespecialiseerd in… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.