Nieuws Vlaams Brabant Handelsorganisatie zegt 2.000 keer dankjewel

Handelsorganisatie zegt 2.000 keer dankjewel

Handelsorganisatie zegt 2.000 keer dankjewel

LEUVEN – De Leuvense handelsorganisatie Liefst Leuven zet van 12 tot 15 mei aanstaande de winnaars van de wedstrijd “Dankjewel” in de bloemen. Maar liefst 2.000 deelnemers zullen elk 20 euro kunnen besteden in de lokale horeca of in de Leuvense handelszaken.

Iedereen die lokaal kocht en deelnam aan de wedstrijd ‘Dankjewel’, bedoeld om lokaal te kopen en take-away te bestellen, maakte kans op een bon van 20 euro. Dit bedrag kunnen de winnaars besteden in één van hun favoriete zaken in de stad.

2 keer 1.000 bons

De belofte werd gemaakt dat de bons verzilverd konden worden vanaf de heropening van de horeca. En eindelijk is het zo ver. “Van 12 tot en met 15 mei delen we dan ook met veel plezier de 2.000 bons van telkens 20 euro uit. Er zijn 1.000 bons om te klinken en te smikkelen in de horeca en 1.000 bons om het winkelen extra leuk te maken.” zegt Tine Vandeweerd, Handelscoach van Liefst Leuven.

Winnaars uitgenodigd bij Mafrans

De verdeling van de bons verloopt volledig coronaproof door de winnaars verspreid over een aantal dagen te ontvangen in het voor de gelegenheid ingerichte pand van de gebroeders Mafrans in de Diestsestraat in Leuven. “Heb je de voorbije maanden deelgenomen aan wedstrijden van Liefst Leuven? Hou dan zeker je mailbox in de gaten, want alle winnaars worden persoonlijk via e-mail op de hoogte gebracht.” besluit Vandeweerd.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Leuven
Leuven

Bekende cafébaas overleden

LEUVEN - De Leuvense horeca heeft maandag afscheid moeten nemen van Jaak Heelen, gewezen uitbater van café At The Bepop… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.