Nieuws Vlaams Brabant Hasbro steekt Monopoly in aangepast kleedje

Hasbro steekt Monopoly in aangepast kleedje

Hasbro steekt Monopoly in aangepast kleedje

Hasbro heeft beslist om het populaire bordspel Monopoly een beetje te vernieuwen. De speelgoedfabrikant uit Dilbeek doet dat met de introductie van acht nieuwe pionnen. De liefhebbers van het spel kunnen zelf bepalen welke nieuwe pionnen straks op het speelbord verschijnen.

Monopoly kreeg bij de introductie in 1935 acht pionnen: de kat, de hond, de laars, de hoge hoed, de auto, het schip, de kruiwagen en de vingerhoed. Later kwamen er variaties en toevoegingen, zoals het oude strijkijzer, de handtas en het kanon. Die wil Hasbro nu vervangen door acht nieuwe.

Uit 56 mogelijkheden op de website www.votemonopoly.com kunnen liefhebbers hun favoriete acht pionnen kiezen. Op de acht huidige pionnen kan overigens ook gestemd worden. Tot de mogelijkheden behoren onder meer een schildpad, een fototoestel, verscheidene emoji’s, een badeendje, een hashtag en een trompet. Stemmen kan nog tot eind deze maand.

Op basis van een referendum werd een speciale editie Monopoly België ontwikkeld. Op het spelbord prijken de favoriete steden van Belgische internauten. Daarbij slechts twee Vlaams-Brabantse steden: Leuven, met de Diestsestraat en de Bondgenotenlaan, en Tienen met de Leuvensestraat.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.