Nieuws Vlaams-Brabant Hedin importeert en verdeelt INEOS Grenadier

Hedin importeert en verdeelt INEOS Grenadier

Hedin importeert en verdeelt INEOS Grenadier

BOORTMEERBEEK – Concessiegroep Hedin Automotive België, met onder andere een vestiging langs de Leuvensesteenweg in Boortmeerbeek, is uitgekozen tot importeur en verdeler van de gloednieuwe INEOS Grenadier. Dat meldt het bedrijf. 

Naast de import en het verdelen van het merk zal Hedin ook de dienst van verkoop verzorgen. “Met deze boeiende benoeming versterkt Hedin Mobility Group haar positie op de Europese markt als één van de grootste particuliere mobiliteitsaanbieders”, aldus het management in een bericht.

De INEOS Grenadier is een 4×4 die op heel wat interesse kan rekenen in de markt. Het is een voertuig met een permanente vierwielaandrijving en is klaar om zijn gewicht te trekken, of het nu boten, paarden of gewone aanhangwagens zijn. De motoren worden aangeleverd door BMW, de transmissie neemt ZF voor hun rekening, Carraro Group assembleert de assen en RECARO bouwt de stoelen. De productie van de wagen gebeurt in Frankrijk.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.