Nieuws Vlaams Brabant Hele reeks faillissementen

Hele reeks faillissementen

Hele reeks faillissementen

Justitia1De horeca en de bouw blijven het moeilijk hebben. Dat blijkt ook nu weer uit de faillissementen.

De rechtbank van koophandel Leuven opende het faillissement van Vernat bvba, de vennootschap achter The Moonshine aan de Leopold Vanderkelenstraat in Leuven. Curator is Jos Mombaers uit de OLV Broedersstraat in Tienen. Ook het faillissement van China Happy Garden bvba, een restaurant aan de Leuvenesteenweg in Tielt, werd geopend. Curator is Brandaan Mombaers uit de OLV Broedersstraat in Tienen. Die is ook curator in het faillissement van horecazaak TIZ gcv uit de Basilieklaan in Scherpenheuvel.

Brandaan Mombaers uit de OLV Broedersstraat in Tienenis ook curator in het faillissement van Renoka bvba uit Zuurbemde, een bedrijf in elektrotechnische installatiewerken aan gebouwen. Ludwig Stevens  is curator in het faillissement van Betonzagen C.M.R. uit Haacht.

De rechtbank opende ook het faillissement van adviesbureau Jekama aan de Jachtlaan in Leuven, curator is Jos Mombaers uit de OLV Broedersstraat in Tienen.

Johan Mommaerts uit de Brusselsesteenweg 62 in Leuven en Ilse Mierop uit de LeopoldIIlaan in Heverlee zijn curator in het faillissement van Panitrans nv, een transportbedrijf uit Diest.

 

Een overzicht van de recente faillissementen vind je hier.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.