Nieuws Vlaams-Brabant Heras doet overname

Heras doet overname

Heras doet overname

TERNAT – Heras neemt de Deense hekwerk- en beveiligingsspecialist SER Hegn over, en wordt daarmee toonaangevend speler in Scandinavië op het gebied van perimeter protection. In Vlaams-Brabant en Brussel wordt Heras verdeeld door het bedrijf Cornelis Fencing /In Out Solutions aan de Assesteenweg in Ternat. 

 

De Heras groep heeft de Deense perimeter protection specialist SER Hegn overgenomen. Heras is al actief in Noorwegen en Zweden, door de overname van het bedrijf in Denemarken verkrijgt Heras een aanzienlijk marktaandeel in Scandinavië. Met de overname van SER Hegn is Heras klaar om marktleider in perimeter protection te worden in Scandinavië.

Heras, de Europese totaalleverancier van perimeter protection oplossingen kent een langdurige samenwerking met SER Hegn; Heras verzorgde al de levering van veel van de producten en materialen aan SER Hegn. De samenvoeging van de twee bedrijven zal leiden tot aanzienlijke groei en verbeteringen aan beide kanten.

“We zijn erg onder de indruk van de mensen van SER Hegn, een bedrijf dat al jaren hun expertise heeft bewezen op het gebied van verkoop, installatie en service in Denemarken. Het samenbrengen van beide bedrijven geeft ons een leidende positie in Scandinavië en legt een sterke basis voor verdere groei” aldus Gilles Rabot, CEO Heras groep.

Heras 

Het Nederlandse Heras (1952°) is een vooraanstaand Europese totaalleverancier van permanente en mobiele perimeter protection oplossingen. Het bedrijf opereert vanuit meer dan 24 landen en heeft meer dan 1100 hoogopgeleide experts in dienst. In onze regio worden de producten van Heras verdeeld door het Ternatse bedrijf Cornelis Fencing /In Out Solutions. Voorts zijn er nog verdeelcentra in Oosterzele, Lanaken en Eynatten.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.