Nieuws Vlaams Brabant Herman neemt Europese voortrekkersrol op

Herman neemt Europese voortrekkersrol op

Herman neemt Europese voortrekkersrol op

SINT-AGATHA-BERCHEM – Herman Nijns, CEO van Randstad België & Luxemburg, is verkozen tot nieuwe Europese voorzitter van World Employment Confederation, de spreekbuis van de particuliere arbeidsbemiddelingssector op Europees niveau die zowel nationale federaties als hr-dienstverleners uit heel Europa vertegenwoordigt.

Herman Nijns begon zijn carrière in 1988 bij Interlabor Interim, onderdeel van Randstad, en heeft binnen de organisatie alle bestuursniveaus doorlopen. Hij is bestuurslid in verschillende sectorverenigingen in België en was van 2017 tot 2020 voorzitter van Federgon, de Belgische federatie van de private arbeidsmarktbemiddelaars en HR-dienstverleners.

Nu is de man verkozen tot nieuwe Europese voorzitter van World Employment Confederation, de spreekbuis van de particuliere arbeidsbemiddelingssector op Europees niveau die zowel nationale federaties als hr-dienstverleners uit heel Europa vertegenwoordigt.

“Onze sector bevindt zich in een unieke positie om Europese beleidsmakers, werkgevers en werknemers te helpen de enorme veranderingen die zich op de arbeidsmarkten voltrekken, te begrijpen. Het is mijn doel om het imago van de World Employment Confederation-Europe te versterken door op feiten gebaseerd thought leadership en een bredere vertegenwoordiging van het volledige spectrum van wervings- en arbeidsbemiddelingsdiensten. Ik ben enorm trots dat ik de komende drie jaar aan het roer sta van de World Employment Confederation-Europe”, besluit Nijns.

Randstad Group Belgium 

Randstad Group Belgium telt 2.300 medewerkers in 190 kantoren en 7 hr-centers. De onderneming boekte vorig jaar een omzet van 1.401 miljoen euro.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Zaventem
Zaventem

iGuana in Limburgse handen

ZAVENTEM - De Zaventemse archiveringsspecialist iGuana is overgenomen door de Limburgse collega's van Youston.  Lees meer

Leuven, Merchtem
Leuven

IJsketen zoekt franchisenemers

LEUVEN/MERCHTEM  - IJsketen Capoue, spreek uit "kapoe", zoekt franchisenemers voor de uitbating van nieuwe filialen. Ook in Vlaanderen wordt er… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Grimbergen, Watermaal-Bosvoorde
Grimbergen

CEO geeft na 26 jaar fakkel door

GRIMBERGEN/WATERMAAL-BOSVOORDE - Projectontwikkelaar Matexi, met regionale kantoren in onder andere Grimbergen (Vlaams-Brabant) en Watermaal-Bosvoorde (Brussel), kondigt de aanstelling van een… Lees meer