Nieuws Vlaams Brabant Het Ramenhuis opent filiaal in Wilsele

Het Ramenhuis opent filiaal in Wilsele

Het Ramenhuis opent filiaal in Wilsele

RMNHS_04 (1280x969)Het Limburgse bedrijf Het Ramenhuis opent een tweede locatie en wel aan de Aarschotsesteenweg 410 in Wilsele (Leuven).

“We werken in Kermt (Hasselt) al vijf jaar intensief aan de juiste mix om particuliere klanten op een professionele en persoonlijke manier te begeleiden bij hun aankoop van van kwalitatieve, in België geproduceerde, ramen en deuren”, zegt zaakvoerder Paul Roosen (rechts op de foto). “Nu openen we een tweede toonzaal, aan de Aarschotsesteenweg in Wilsele.”

Met een gebudgetteerde omzet van vijf miljoen euro mikken de twee zaakvoerders, Stefan Poelmans en Paul Roosen, voor dit jaar opnieuw op een omzetstijging van 35 procent. “Ons personeelsbestand wordt met deze nieuwe vestiging uitgebreid met zes mensen en zal groeit zo naar 22 voltijdse banen”, zeggen de zaakvoerders.

Het bedrijf dat in 2014 nog bij de genomineerden was van de Unizo wedstrijd voor meest beloftevolle KMO zet met de opening van de toonzaal in Wilsele alweer een forse stap richting toekomst. Het Ramenhuis werd in 2011 opgericht door Stefan Poelmans en Paul Roosen die samen meer dan 25 ervaring hebben in het verkopen, leveren en plaatsen van buitenschrijnwerk. De ramen en deuren in PVC, aluminium of hout zijn voornamelijk bestemd voor particuliere klanten die bouwen of renoveren.  Het Ramenhuis is voor honderd procent in handen van de twee zaakvoerders.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Haren
Haren

NorthCity toont zijn contouren

HAREN - De verlaten site van kledingketen Orchestra Prémaman, aan de Haachtsesteenweg in Haren, wordt omgevormd tot een nieuwe ruimte… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.