Nieuws Vlaams Brabant HighCo lanceert wedstrijd voor startups in retail

HighCo lanceert wedstrijd voor startups in retail

HighCo lanceert wedstrijd voor startups in retail

FIRSTawards2016_04HighCo uit Asse lanceert de eerste Belgische wedstrijd voor innovatieve start-ups in de retailsector. De digitalisering van onze economie gaat razendsnel en het vermogen om te innoveren wordt ook steeds belangrijker voor retailers. Daarom organiseert HighCo Benelux uit Asse de eerste First Awards, een wedstrijd voor innovatieve start-ups met een digitaal project in de retailsector.

HighCo organiseert deze eerste Belgische First Awards in samenwerking met onder meer Gondola en www.startup.be. Het doel is innovatie in de retailsector aan te moedigen en bij te dragen tot het dynamisme in die sector.
“De uiteindelijke laureaten zullen niet alleen kunnen rekenen op een financiering van 80.000 euro, maar ook op een werkplek in de gebouwen van HighCo Benelux in Asse”, zeggen de organisatoren. “Daarnaast krijgen ze een grote zichtbaarheid bij de grote spelers uit de sector en zullen ze kennis maken met meer dan driehonderd professionals uit de groothandel.”

De laureaten worden gekozen door een jury die is samengesteld uit mensen met de nodige expertise in de retailsector, digitale innovatie of start-ups.
Geïnteresseerde start-ups kunnen zich tot 16 juni inschrijven voor de wedstrijd via https://first-awards.highco.be.
Op 24 juni worden de twaalf dossiers bekend die weerhouden werden. Op 6 september kunnen de twaalf deelnemende projecten zich voorstellen aan de jury en op 13 oktober is er de grote finale tijdens het HighCo-event Phygital Insight 2016.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Leuven, Rotselaar
Leuven

Starter van de week: MAE. concept

ROTSELAAR/LEUVEN - Lena Onkelinx (27) startte vorig najaar een online conceptstore op, MAE. concept. MAE. concept is onze starter van… Lees meer

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.