Wim en Elly nemen de zaak over - Foto: if

Hondenhotel Aurago krijgt nieuwe uitbaters

Wim Gurny en Geerte Crabbé openden in juni 2015 hun hondenhotel Aurago in de Lewastraat. Vandaag nemen ze de beslissing om dit over te laten aan Elly Pieters en Wim Beernaert.

“Na veel overweging hebben we besloten ons geliefde hondenhotel Aurago over te dragen aan nieuwe eigenaren”, zeggen Wim en Geerte. “We verlangen naar meer rust in ons leven en hebben daarom deze beslissing genomen. We zijn heel blij dat we nieuwe eigenaren gevonden hebben die dezelfde passie en toewijding hebben als wij. Vandaag werken ze al mee met ons om het hotel vanaf 1 oktober zelf te runnen.”

Elly (40) groeide op in Halen, maar woont vandaag samen met partner Wim, hun vier kinderen en drie honden, in Geetbets. “Na een carrière als verpleegkundige vond ik het tijd om een nieuwe koers te varen”, vertelt Elly. “Mijn liefde voor honden, iets wat ik van kinds af aan al koester, heeft ook ons gezin in zijn greep. Een droom die ik al jaren koesterde, was het beginnen van een hondenhotel. Maar zoals dat vaak gaat, bleek de weg naar die droom wat kronkelig.”

Het juiste moment

Terwijl Elly op zoek was naar het perfecte pand, besloot ze zich in te schrijven voor een verplichte opleiding om haar theoretische kennis bij te spijkeren. “En toen, op een dag, viel mijn oog op een kans: Wim en Geerte zochten iemand om hun Aurago over te nemen. Voor ons gezin voelde dit als het juiste moment om onze droom te realiseren. Inmiddels heb ik mijn opleiding met succes afgerond en zal ik de komende maanden met Wim en Geerte als mijn gidsen, leren hoe ik Aurago vol passie kan voortzetten.”