Nieuws Vlaams-Brabant Honderd deelnemers aan Weekeinde van de Klant

Honderd deelnemers aan Weekeinde van de Klant

Honderd deelnemers aan Weekeinde van de Klant

TIENEN – In Tienen nemen 96 winkels deel aan Weekeinde van de Klant, een initiatief van ondernemersbeweging Unizo. In omringende gemeenten telkens een vijftal.

Elke Tielemans, directeur UNIZO Vlaams-Brabant en Brussel: “Meer dan duizend Vlaams-Brabantse winkeliers, maar ook horecazaken, kappers en schoonheidsspecialisten, bankkantoren, reisbureaus,… verwennen hun klanten dit weekend met een cadeautje of leuke actie. De voorbije jaren is erg duidelijk geworden hoe belangrijk lokale handelaars zijn voor ons sociaal en economisch weefsel. De consument heeft steeds meer de reflex om bewust lokaal te kopen. Tijdens het Weekend van de Klant willen handelaars hun klanten dan ook bedanken voor het vertrouwen en hen extra in de bloemetjes zetten.”

In deze regio functioneert een afdeling UNIZO Tienen-Hoegaarden-Boutersem. De meeste deelnemers van dit weekend zitten in Tienen maar ook leden in deelgemeenten en in buurgemeenten schreven in. Unizo-centraal levert hen tijdig rozen om uit te delen aan klanten. In Hoegaarden verloopt het anders. Daar geeft Unizo op zaterdag een bloemetje aan de handelaars.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.