Nieuws Vlaams Brabant Hoofdzetel van Fnac verhuist naar Sint-Pieters-Leeuw

Hoofdzetel van Fnac verhuist naar Sint-Pieters-Leeuw

Hoofdzetel van Fnac verhuist naar Sint-Pieters-Leeuw

Het hoofdkantoor van Fnac Belgium verhuist na de zomer naar Sint-Pieters-Leeuw. De personeelsleden vinden er onderdak in de gebouwen van elektroketen Vanden Borre, met wie de Franse keten in zee gaat.

De Franse groep Fnac nam Darty, het Britse moederbedrijf van Vanden Borre,  over in juli 2016. Nu komt het nieuwe bedrijf naar buiten met zijn toekomstplannen. Concreet verandert er niets aan de winkels van Fnac en Vanden Borre.

Beide bedrijven bevestigden dat er ook geen ontslagen of afvloeiingen zullen plaatsvinden door de overname.

De nieuwe entiteit zet in op de specifieke kenmerken van de twee merken en wil met een ruimer aanbod komen. Fnac-Vanden Borre wil zo zijn concurrentiepositie verstevigen.

De groep Fnac Darty is vandaag goed voor meer dan 7 miljard euro omzet en is vetegenwoordigd in tien landen. Vanden Borre heeft 71 filialen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Lubbeek
Lubbeek

Familiebedrijf opent office op Ibiza

LUBBEEK – Het Lindense familiebedrijf M&T (Muylaert & Theys), leverancier van relatiegeschenken, giveaways, marketing materiaal en promotietextiel, opent in april… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.