Nieuws Vlaams-Brabant Horeca Oost-Brabant zet eerste nieuwjaarsbijeenkomsten op poten

Horeca Oost-Brabant zet eerste nieuwjaarsbijeenkomsten op poten

De eerste editie vond plaats in de raadzaal van het stadhuis van Tienen. Foto vdt

Horeca Oost-Brabant zet eerste nieuwjaarsbijeenkomsten op poten

TIENEN, DIEST – Horeca Oost-Brabant hield voor het eerst een nieuwjaarsbijeenkomst in de raadszaal van het stadhuis van Tienen. Op maandag 6 februari volgt een tweede editie in Diest.

“Het is de eerste keer dat we dit op poten zetten in Tienen en Diest, in samenwerking met de stadsbesturen”, zegt Miel Mattheus van Horeca Oost-Brabant. “We doen dit omdat we bij onze leden voelden dat er wel nood is om eens te kunnen netwerken. Ook niet-leden van de organisatie waren welkom.”

De afdeling Horeca Oost-Brabant strekt zich uit over twaalf gemeenten tussen Tienen, Landen en Diest. “We hebben zo’n 115 leden en ons bestuur telt zeven leden”, zegt voorzitster Sabrina Pijpops. Zij verwees in haar speech naar de vernieuwing van de Grote Markt.

“We zijn daar eigenlijk heel blij omdat er aan de horeca gedacht is. De plaatsing van de uniforme terrassen maakt het plaatje af. Misschien is het nu wel tijd om wat meer aandacht te schenken aan het promoten van de stad om meer mensen, toeristen, te lokken naar de tweede grootste markt van België.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.