park schoonhoven Foto: Stad Aarschot

Horeca-uitbaters mogen nog minstens twee jaar blijven in Park Schoonhoven

Uitbaters Tom en Leen van taverne Schoonhof doen er zeker nog een paar jaartjes bij. Door de geplande werken in het park liep hun contract in de brasserie in Park Schoonhoven in Aarschot tot eind 2023. Daarom zette het stadsbestuur de vacature open.

Bezoekers van Park Schoonhoven kunnen blijven rekenen op Tom en Leen in taverne Schoonhof. De stad zette de vacature weer open nadat hun tijdelijk contract afliep. “Omdat we de horeca ook tijdens de werken willen blijven garanderen, laten we de taverne nog zeker tot eind 2025 uitbaten”, zegt burgemeester Bert Van der Auwera (Open VLD).

Er zijn nog veel mooie vooruitzichten voor parkliefhebbers. “Als alles goed loopt, kan er mogelijk in de zomer gezwommen worden”, zegt de burgemeester. “Dat zal vele bezoekers ongetwijfeld dorstig en hongerig maken. Heel fijn dat we daarvoor op Tom en Leen kunnen rekenen.”

Uitbater Tom Herbots is blij om zijn taak verder te zetten. “Het belangrijkste is dat taverne Schoonhof open blijft zodat we ons unieke verhaal nog verderzetten”, zegt Tom. “We gaan zeker nog door met culinaire activiteiten, leuke evenementen, catering en het verhuren van ons zaaltje.”