13356

Horeca-uitbaters recreatiedomein Schoonhoven voorgesteld

AARSCHOT - De uitbaters van de horecazaak op recreatiedomein Schoonhoven in Aarschot zijn bekend. "Team Schoonhof" bestaat uit Tom Herbots, zijn zoon Jeroen, dochter Elke en Annelore Wuyts.

Wie Tom Herbots zegt, denkt misschien meteen aan BazarApart, een accessoireswinkel in het centrum van de stad. Daarnaast heeft hij heel wat ervaring in de marketing-, verkoop- en informaticasector. Bovendien is de man een hobbyhok. Hij zal instaan voor de dagelijkse werking van de horecazaak. Ook zijn zoon Jeroen speelt een prominente rol. Als 27-jarige heeft hij al heel wat ervaring in de horeca. Hij staat gekend als een meester cocktailmaker. Dochter Elke zal hen met raad en daad bijstaan rond ecologie en fair trade. Denk maar aan lekkere, seizoensgebonden streekproducten. Elke zal als studente af en toe meedraaien, voornamelijk in de schoolvakanties.

Het team bestaat verder uit Annelore Wuyts, zaakvoerder van Waouw, de Aarschotse kerstwinkel. Daarnaast is ze professioneel etalagist/decorateur én een echte horecaduizendpoot. Zij zal instaan voor de aankleding en decoratie van Schoonhof. Ze zal bovendien ook mee de zaak runnen.

“Zoals je ziet, vullen we elkaar goed aan”, zegt Tom Herbots. “Naast deze kern, zullen we het team verder aanvullen met jobstudenten en flexijobbers. We willen een gemoedelijke en gezellige plek zijn aan het water. Vandaar kiezen we voor de naam ‘Schoonhof, thuis aan het water’. Zo blijft de link met Schoonhoven duidelijk en geeft het ook perfect het gevoel van het concept weer.”

Vorig jaar kocht de stad Aarschot het 16 hectare grote recreatiedomein Schoonhoven. Het bestuur wil het domein ‘teruggeven aan de Aarschottenaar’ en het zoals vroeger weer toegankelijk maken voor iedereen. In afwachting van een definitieve invulling willen we de inwoners van Aarschot al laten kennismaken met het domein. De stad zal er deze zomer al enkele activiteiten aanbieden en ging op zoek naar geïnteresseerden om de horecazaak op het domein tijdelijk uit te baten. Die uitbaters heeft ze nu gevonden.