Nieuws Vlaams Brabant Horecagroep serveert student écht eten

Horecagroep serveert student écht eten

Catering. Box diet. Takeaway food in a box.

Horecagroep serveert student écht eten

LEUVEN/MALLE – De Kempense horecagroep Van Eyck lanceert “echtetenopkot.be”, een pilootproject met wekelijkse smaakpakketten voor de Leuvense kotstudent. Hiermee wil het bedrijf de student een gezond en betaalbaar alternatief bieden voor de vaak ongezonde en te dure maaltijden waarvan het aanbod in de studentenstad volgens het bedrijf groot is.

De Kempenaars lanceren echtetenopkot.be via hun belevings-en kwaliteitsconcept Meeza. In het aanbod voor Leuvense studenten zit écht eten, wat verse maaltijden inhoudt met aandacht voor eerlijke producten en een balans tussen gezond en smaakvol.

Smaakpakket 

In een smaakpakket zit een liter verse soep, twee all-in warme maaltijden en een saladeshaker of dessert. Het menu wisselt elke week met een variatie van vis, vlees en vegetarische gerechten. Ouders kunnen wekelijks het eetbudget rechtstreeks aan de account van zoon/dochter toevoegen via credits. Een week overslaan tussendoor is geen probleem.

Bezorgde ouders 

Echtetenopkot.be is er gekomen na vragen van bezorgde ouders. “De studentenresto’s zijn gesloten, zoon/dochter heeft geen tijd of zin om te koken en het aanbod aan ongezonde maaltijden is te groot en te duur. Wat moeten ze dan eten?”, zegt HR-verantwoordelijke Luc Pirard van de Kempense horecagroep Van Eyck.

Justus Lipsiuscollege

Groep Van Eyck is geen onbekende in Leuven. Het bedrijf levert al ontbijten en avondmaaltijden in het Justus Lipsiuscollege. Voor de levering van echtetenopkot.be werkt Groep Van Eyck met dochteronderneming Veresto, de keuken van het bedrijf in Malle. De invulling van echtetenopkot.be ter plaatse gebeurt door het belevings-en kwaliteitsconcept Meeza. De smaakpakketten kan de student elke week op dinsdag afhalen bij Express Telekom, Diestsestraat 198 in Leuven. Het pilootproject loopt tot eind juni dit jaar.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.