Nieuws Vlaams Brabant Horecazaak, bouwbedrijf en arts in faling

Horecazaak, bouwbedrijf en arts in faling

Horecazaak, bouwbedrijf en arts in faling

HOEILAART/ZEMST/LEUVEN/HALLE/DILBEEK/ETTERBEEK/WEMMEL – De ondernemingsrechtbanken van Leuven en Brussel hebben een reeks bedrijven en eenmanszaken failliet verklaard. 

Beletteringszaak Patrick Verholen, Gildestraat in Zemst, is in faling. Curator Steffi Vanhulle is op de zaak gezet. Vanhulle zal ook de boeken nakijken van bouwbedrijf Nobiliz, ingeschreven aan de Basiliekstraat in Halle. Verder zal Vanhulle ook tussenkomen bij de faling van bouwbedrijf Miro Construct, Romeinse Steenweg in Wemmel.

Curatoren Jan De Rieck en Sam Reniers zijn aangesteld in de faling van arts Victor Dons, Drie Engelenberg in Leuven. Dons is inmiddels aan de slag in een andere praktijk.

Voor drie andere falingen heeft de ondernemingsrechtbank curator Dieter Vanoutrive aangesteld. Hij zal de faling afhandelen van horecazaak Tsoukis Bar, Koldamstraat in Hoeilaart. Ook de faling van cateringzaak Charly Catering, Pastoor Cooremansstraat in Groot-Bijgaarden (Dilbeek), zit in zijn portefeuille. Ook de afhandeling van het faillissement van houthandel Pallet Natie, Rue Abbe Cuypers in Etterbeek, is hem toegewezen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Haren
Haren

NorthCity toont zijn contouren

HAREN - De verlaten site van kledingketen Orchestra Prémaman, aan de Haachtsesteenweg in Haren, wordt omgevormd tot een nieuwe ruimte… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.