Nieuws Vlaams Brabant Horecazaak, transportbedrijf en IT-dienstenleverancier in faling

Horecazaak, transportbedrijf en IT-dienstenleverancier in faling

Horecazaak, transportbedrijf en IT-dienstenleverancier in faling

ZAVENTEM/AFFLIGEM/OPWIJK/ANDERLECHT – De ondernemingsrechtbank van Brussel heeft 4 bedrijven failliet verklaard. 

Aan de Weiveldlaan in Zaventem is het doek gevallen over de financiële holding Juvenile Retail Management Team. Ward Van Meldert is de aangestelde curator. Voor IT-bedrijf Xa-Mat, Steenweg op Lebbeke in Opwijk, is er geen toekomst. Ook hier treedt Van Meldert op.

De horecaondernemer Adam Meysman, Nieuwe Kassei in Affligem, heeft de boeken neergelegd. Ward Van Meldert zal de afhandeling van het faillissement beheren. Transportbedrijf Eurofresh Trans, Frans Van Kalkenlaan in Anderlecht, is niet meer. Ook in deze zaak zal curator Ward Van Meldert optreden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Boortmeerbeek
Boortmeerbeek

Open brief aan Alexander

BOORTMEERBEEK - De co-founders van het Boortmeerbeekse event softwarebedrijf Eventication schreven een open brief aan Eerste Minister Alexander De Croo.  Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Lubbeek
Lubbeek

Familiebedrijf opent office op Ibiza

LUBBEEK – Het Lindense familiebedrijf M&T (Muylaert & Theys), leverancier van relatiegeschenken, giveaways, marketing materiaal en promotietextiel, opent in april… Lees meer