Nieuws Vlaams Brabant Horecazaken failliet

Horecazaken failliet

Horecazaken failliet

Justitia1Zopas bleek nog maar dat in vergelijking met andere arrondissementen Leuven in de eerste vier maanden van het jaar slecht scoorde op het vlak van faillissementen. Mei is nog maar begonnen of de eerste faillissementen kondigen zich al aan.

De rechtbank van koophandel van Leuven opende het faillissement van Anna Vargova uit Diest. Het gaat om de uitbating van een  eetgelegenheid met beperkte bediening aan de Kautershoek   in Diest. Curatoren zijn Jos Mombaers en Steven Verbeke uit de O.L.V. Broedersstraat 3 in Tienen.

De rechtbank opende ook het faillissement van Leona Brans, het gaat om de uitbating van Horecazaak Casablanca aan de Oude Baan in Leuven. Curatoren zijn Jos Mombaers en Steven Verbeke uit de O.L.V. Broedersstraat 3 in Tienen.

Uit de studie van Graydon over de faillissementen in de eerste vier maanden van het jaar bleek al dat de horeca nog steeds zwaar wordt getroffen.

Een overzicht van de meest recente faillissementen vindt u hier.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Anderlecht, Asse
Anderlecht

9 falingen

TREMELO/TIENEN/STROMBEEK-BEVER/ANDERLECHT/VILVOORDE/ASSE - De ondernemingsrechtbanken van Leuven en Brussel hebben 9 ondernemingen failliet verklaard.  Lees meer

Aarschot
Aarschot

Zweden nemen Centralpoint over

AARSCHOT - Het Zweedse online IT-bedrijf Dustin Group heeft sectorgenoot Centralpoint, met onder andere een vestiging op de Nieuwlandlaan in… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.