Nieuws Vlaams Brabant Horta en Belpet doen het samen

Horta en Belpet doen het samen

Horta en Belpet doen het samen

HortaATD nv, de vennootschap die het concept ‘Horta Uw partner voor tuin en dier’ in de markt zet en Belpet cvba hebben besloten om de krachten te bundelen. In een eerste fase wordt gezocht naar een maximale synergie op het gebied van inkoop, logistiek en publiciteit en zal naast het concept voor Tuin en Dier (Horta), ook Belpet als een volwaardig winkelconcept voor dierenspeciaalzaken worden uitgebouwd.

Belpet is een Belgische coöperatieve groep van 22 zelfstandige dierenspeciaalzaken. De groep bestaat sinds 2003 en heeft zijn hoofdzetel in Boortmeerbeek.  Horta is een groepering van 35 zelfstandige winkels gespecialiseerd in Tuin en Dier. De groep bestaat 23 jaar en heeft zijn hoofdzetel in Ternat.

De missie van beide groepen bestaat erin om de zelfstandigen in de branche een maximale ondersteuning te bieden en dit op het gebied van inkoop, publiciteit, logistiek, informatica etc. Dankzij een professionele omkadering van de zelfstandige winkelier kan die zich maximaal richten op de tevredenheid van hun klanten door het bieden van kwalitatieve oplossingen en de beste producten, advies en een uitstekende service.

Beide groepen geloven in de kracht en de dynamiek van de zelfstandige ondernemer die service, persoonlijke benadering van de eindgebruiker, assortiment, échte vakkennis en flexibiliteit als essentiële voordelen voor hun klanten beschouwen.

Via deze samenwerking kunnen zowel Horta als Belpet hun positie in de markt versterken wat onmiddellijk zal resulteren in een meerwaarde voor de bestaande leden en tevens beide formules nog interessanter zal maken voor nieuwe leden.  Met de toetreding van Belpet krijgt ATD, en dus ook Horta, meteen ook voet aan grond in Wallonië.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.