Nieuws Vlaams Brabant Hypotheek.winkel geeft jonge koppels een duw in de rug

Hypotheek.winkel geeft jonge koppels een duw in de rug

Hypotheek.winkel geeft jonge koppels een duw in de rug

hypotheekwinkelDe hypotheek.winkel uit Leuven en Tienen helpt in samenwerking met VIER kandidaat-kopers bij te staan in het realiseren van hun woondroom.   Wie op het punt staat een eerste huis te kopen om samen met zijn ouders te renoveren, kan zich inschrijven voor deelname aan een nieuwe televisieserie.  De familie die na de verbouwing de hoogste meerwaarde kan creëren, krijgt de lening volledig terug betaald.

Hypotheek.winkel verzamelt alle informatie over hypothecaire kredieten van 25 banken, ordent die overzichtelijk en helpt hiermee de klant te vergelijken.  Dat vraagt slechts een uurtje tijd.

“Omdat we bij hypotheek.winkel volledig onafhankelijk werken van banken en kredietinstellingen, krijgt de klant neutraal en objectief advies.  De klant kiest de lening die voor hem het beste past”, zeggen Maarten Konings en Michel Dewolfs, zaakvoerders van hypotheek.winkel Tienen en Leuven. “Ons advies begint bij opstellen van het financieel plan, het effect van de gekozen formule op het maandbudget en het fiscaal voordeel. De klant krijgt begeleiding doorheen het hele proces. Want bij hypotheek.winkel verzorgen we niet alleen de nodige administratie voor bank en notaris, maar geven we nadien ook concrete hulp bij het invullen van de belastingaangifte.”

Meer informatie vindt u op www.hypotheekwinkel.be, inschrijven voor deelname aan het televisieprogramma kan op www.vier.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.