Nieuws Vlaams-Brabant “I beg your pardon?”: Stonemanor moet tijdelijk sluiten door gebruik louter Engelstalige voedingslabels

“I beg your pardon?”: Stonemanor moet tijdelijk sluiten door gebruik louter Engelstalige voedingslabels

“I beg your pardon?”: Stonemanor moet tijdelijk sluiten door gebruik louter Engelstalige voedingslabels

KORTENBERG/SINT-GENESIUS-RODE – De Britse voedingswinkel Stonemanor, met vestigingen in Everberg en Sint-Genesius-Rode, zal in de loop van volgende week tijdelijk de deuren moeten sluiten omwille van een geschil met het FAVV over het gebruik van louter Engelstalige voedingslabels. 

Stonemanor ligt al jaren in de clinch met het FAVV over het gebruik van louter Engelstalige voedingslabels voor zijn  producten die vanuit het Verenigd Koninkrijk worden ingevoerd en hier te koop worden aangeboden. Volgens zaakvoerder Ryan Pierce zal Stonemanor hierdoor vanaf volgende week tijdelijk de deuren moeten sluiten.

“Ik kan er niet al te veel over kwijt, maar we hopen op een positieve uitkomst. We verwachten dat we begin maart de deuren weer kunnen openen”, zegt Pierce nog bij de collega’s van Het Nieuwsblad. Liefhebbers van de typische Britse producten blijven niet op hun honger zitten want de producten zijn ook verkrijgbaar via de webshop van Stonemanor.

Vorig jaar kende Stonemanor ook al een moeilijk jaar door de gevolgen van de Brexit en de coronapandemie. De winkel ondervond toen heel wat moeilijkheden om Britse producten tot hier te krijgen met zo goed als lege winkelrekken tot gevolg. De man moest zijn zaak toen zelfs enkele dagen sluiten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

8 falingen

HAACHT/LUBBEEK/TIENEN/LEUVEN/DIEST - De ondernemingsrechtbank van Leuven heeft 8 bedrijven en zelfstandigen failliet verklaard.  Lees meer