Nieuws Vlaams-Brabant Ijsfabriek Strombeek bekroond voor inzet tijdens coronacrisis

Ijsfabriek Strombeek bekroond voor inzet tijdens coronacrisis

Ijsfabriek Strombeek bekroond voor inzet tijdens coronacrisis

MEISE – In de Plantentuin in Meise kwamen dinsdagavond tweehonderd ondernemers samen om het glas te heffen op het nieuwe jaar. Voka Vlaams-Brabant maakte er de ‘Gangmaker’ voor Noord-Rand bekend: Ijsfabriek Strombeek.

Tijdens een reeks lokale nieuwjaarsrecepties zet Voka Vlaams-Brabant telkens een Gangmaker in de kijker. Op 11 mei wordt de winnaar van de Gangmakers-prijs bekendgemaakt uit vier finalisten.

Voor Noord-Rand is dat Ijsfabriek Strombeek, die tijdens de coronapandemie en de daaropvolgende vaccinatiecampagne zuurstof en droogijs leverde aan ziekenhuizen en medische sector. Een voorbeeld voor de regio, zegt gedelegeerd bestuurder Kris Claes.

“Hun maatschappelijk engagement tijdens de coronacrisis was exemplair, maar ze blijven ook nadenken over duurzame oplossingen en ondersteunen hun personeel op vele vlakken”, aldus Claes.

Ook CEO Dieter Soens is fier op het maatschappelijk engagement van zijn bedrijf. “We zijn als familiebedrijf verweven met elkaar en de maatschappij”, zegt de CEO. “Wij staan in nauw contact met onze medewerkers en dus ook met het lokale verenigingsleven.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.