14889913_1198278120238760_6970639375015984928_o

In nieuwe Desco blijf je niet meer “plakken” aan de toog

DIEST – Het Desco-filiaal in Diest is begin deze maand verhuisd naar een nieuwbouw langs de Turnhoutsebaan, op een boogscheut van de oude vestiging. Klanten van de specialist in verwarming en sanitair kunnen voortaan rekenen op een ‘rapid’ toog, nachtkluis en kiesvriendelijke toonzaal.

Desco Diest is recent verhuisd van de Turnhoutsebaan 33 naar nummer 55. De nieuwbouw ligt helemaal in lijn met de Desco-huisstijl die de specialist in sanitair en verwarming wil doortrekken naar alle verkooppunten. Ook het nieuwe magazijn met rapidtoog werd ontworpen met oog op maximale klantenservice.

‘Rapid’ toog 

Filiaalverantwoordelijke Christian Mathys : “We zijn trots om onze klanten in dit nieuwe filiaal de beste service te kunnen geven. Zo kunnen professionele klanten aan de ‘rapid toog’ hun klein materiaal bestellen, terwijl ze zelf de grotere stukken bijeenzoeken. Tijdbesparend en dus erg geapprecieerd door de vakmensen, dat zien we ook in andere verkooppunten. Het team van Desco Diest is uiteraard hetzelfde gebleven. Wij kijken ernaar uit om onze klanten verder te helpen.”

Desco 

Desco, in 1947 gestart als familiebedrijf en groothandel, is vandaag uitgegroeid tot een leidende speler in de sector van sanitair en verwarming. Vandaag staat de vierde generatie aan het roer en telt het team ruim 600 medewerkers. Er zijn 30 vestigingen in België om vaklui professioneel te ondersteunen. Het assortiment omvat alle toepassingen voor badkamers, wellness, sanitair, ventilatie, verwarming en technieken. Vanuit het hoofdkantoor in Wijnegem en de verkooppunten in heel België, kunnen installateurs, architecten en eindgebruikers rekenen op een totaalpakket aan dienstverlening op maat.