Nieuws Vlaams-Brabant ING sluit lokale kantoren en centraliseert alle diensten in Halle

ING sluit lokale kantoren en centraliseert alle diensten in Halle

Foto idh

ING sluit lokale kantoren en centraliseert alle diensten in Halle

REGIO – De ING-bank houdt in Halle slechts een centrumkantoor open voor de hele regio Pajottenland en Zennevallei. De zelfstandige agenten David Duyck en Mark Paridaens die vroeger respectievelijk het ING-kantoor in Sint-Pieters-Leeuw en Gooik openhielden, zitten hier nu samen.

Klanten van ING uit de Zennevallei en het zuidelijk deel van het Pajottenland moeten voortaan in Halle zijn als ze fysiek naar de bank moeten. Op de site van de vroegere Aldi langs de Auguste Demaeghtlaan opende ING hier een centrumkantoor voor de hele regio. Noordelijk Pajottenland kan zich nog behelpen in Dilbeek of in Asse. Hiermee zet de trend van steeds minder bankkantoren zich ook in het Pajottenland en de Zennevallei steeds verder door.

Opmerkelijk is dat het nieuwe ING-kantoor ook geen geldautomaat meer heeft. “Ons oude ING-kantoor in het centrum van Halle is al even dicht, maar de geldautomaten blijven daar voorlopig nog open tot de nieuwe Cash-punten operationeel zijn. In Halle is er ondertussen eentje geopend aan het station en er komt er nog een in de Volpestraat”, zegt David Duyck.

Pluspunt

“Het nieuwe kantoor is opgevat als een open ruimte met veel licht en een huiselijke sfeer maar we hebben ook ruimten voor vertrouwelijke gesprekken”, zegt Mark Paridaens. “Kredietverlening, beleggingen en verzekeringen zitten hier onder een dak wat vooral voor zakelijke klanten een pluspunt is.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.