Nieuws Vlaams-Brabant Innovatieve fietsenbouwer opent test-en servicehub bij maatwerkbedrijven

Innovatieve fietsenbouwer opent test-en servicehub bij maatwerkbedrijven

Jorrit Heidbuchel (links) en Tomas Keppens van IntuEdrive.

Innovatieve fietsenbouwer opent test-en servicehub bij maatwerkbedrijven

BIERBEEK/LEUVEN/GENT/KORTRIJK – Fietsenbouwer IntuEdrive uit Bierbeek, beter gekend onder het merk Ellio, opent eind deze maand een nieuwe test-en showroom in Kortrijk. Hiervoor doet de start-up een beroep op de fietsenservice van maatwerkbedrijf Mobiel.

Eerder opende IntuEdrive een test-en showroom bij Trans-Fair in Gent, een initiatief van maatwerkbedrijf Ateljee vzw. Eind deze maand breidt het Bierbeekse bedrijf zijn netwerk uit naar Kortrijk, waar de Ellio een plaatsje zal krijgen bij maatwerkbedrijf Mobiel. Vanaf 27 november zullen fietsvrienden de tweewielers er kunnen bewonderen en testen in de Ellio-showroom.

Testen en bestellen

De klant kan via de website van Ellio een testrit boeken in Gent of Kortrijk, om daar dan verder geholpen te worden door een medewerker van Trans-fair of Mobiel. Bestellen doen de klanten vervolgens rechtstreeks en digitaal bij Ellio met hulp van een Ellio-medewerker. Het ophalen en onderhoud van de fiets gebeurt wel weer in de servicepunten, als aanvulling op de mobiele service.

“Korte keten”

“Als modern, hoogtechnologisch bedrijf geloven we heel sterk in de korte keten tussen onze ontwikkelaars en de Ellio-rijders. Voor die communicatie zetten we sterk in op een digitaal verkoop- en servicemodel. Maar we mogen echter niet uit het oog verliezen dat Ellio een fysiek product is dat klanten moeten kunnen bekijken en uitproberen. De samenwerking met Trans-fair en Mobiel laat ons toe beiden te combineren”, zegt Jorrit Heidbuchel, medeoprichter van IntuEdrive.

Nabijheid

Deze manier van werken biedt de klant een rechtstreeks contact met Ellio en de fysieke nabijheid van een lokale fietsenwinkel. Door de administratie van het verkoopproces bij IntuEdrive te houden, ontlast het bedrijf de maatwerkondernemingen die zich 100% kunnen focussen op de service.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.