Nieuws Vlaams Brabant Interieurzaak dompelt consument onder in moduleerbare leefwerelden

Interieurzaak dompelt consument onder in moduleerbare leefwerelden

Interieurzaak dompelt consument onder in moduleerbare leefwerelden

DROGENBOS/BIERBEEK – De Belgische meubel-en interieurspecialist Overstock Home heeft in Drogenbos een nieuw filiaal geopend. Na Schoten en Wilrijk is de zaak in de Brusselse rand de derde volgens het nieuwe winkelconcept met moduleerbare leefwerelden. Overstock Home baat in onze provincie al een filiaal uit in Korbeek-Lo (Bierbeek). 

Door de evolutie van de tijdloze designcollecties sleutelde het team van Overstock Home aan het showroomconcept. Na Wilrijk en Schoten is het nu de beurt aan de Brusselse rand om kennis te maken met het nieuwe winkelconcept.

Moduleerbaar

“De U-vormige ruggengraat aan de buitenzijde van de showroom wordt gevormd door 18 moduleerbare sfeermodules/leefwerelden, waarin de consument wordt ondergedompeld. Hij/zij ontdekt een totale interieurbeleving voor elke stijl”, luidt het in een persbericht. Overstock Home dicteert geen vaste stijl, maar geeft iedereen onder professionele begeleiding de ruimte om die zelf in te vullen. “Quasi elk item in de showroom kan je volledig naar wens personaliseren. Creëer je eigen thuis-gevoel met het moduleerbare gamma tafels, stoelen, zetels, salon- en bijzettafels en consoles en combineer het met de brede waaier aan kasten. Of je nu je eerste appartement gaat inrichten of je interieur een make-over wilt geven nadat de kinderen het huis uit zijn, Overstock Home is graag jouw interieurpartner in elke levensfase”, luidt het nog.

Stalen ontdekken

De gecentraliseerde functionele zone is opgedeeld in een sofaplein vooraan, een tafel- en stoelenplein achteraan en een klantenservice- en kassacomplex in het hart van de ruimte. In deze laatste zone kan de consument stalen ontdekken van alle zachte materiaalopties en al dan niet onder begeleiding van een adviseur zijn favoriete interieur samenstellen. De showroom toont per product een maximaal aantal opties verdeeld over de verschillende sfeermodules.

Korbeek-Lo

Overstock Home, met maatschappelijke zetel in Oostkamp, is een Belgische meubel- en interieurspecialist met 15 showrooms (o.a. in Korbeek-Lo (Bierbeek)) en webshop. De retailer is een onderdeel van de Legio Group waar ook Overstock Garden en X2O deel van uitmaken en heeft als missie om kwalitatieve designmeubelen tegen een sterke prijs én snelle levertermijn uit eigen magazijn naar elk gezin te brengen in België en buiten de landsgrenzen. Overstock Home werkt met een eigen designstudio.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Boortmeerbeek
Boortmeerbeek

Starter van de week: BO HAIR

BOORTMEERBEEK - Aan de Leuvensesteenweg in Boortmeerbeek heeft kapsalon BO HAIR de deuren geopend. Zaakvoerster Brenda Olcas is onze starter… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Boortmeerbeek
Boortmeerbeek

Starter van de week: BO HAIR

BOORTMEERBEEK - Aan de Leuvensesteenweg in Boortmeerbeek heeft kapsalon BO HAIR de deuren geopend. Zaakvoerster Brenda Olcas is onze starter… Lees meer