Nieuws Vlaams Brabant Internationale erkenning voor Norizzk

Internationale erkenning voor Norizzk

Internationale erkenning voor Norizzk

norizzkHet  test en risk management platform NORIZZK.COM van The Test Leaders uit Vilvoorde is opgenomen in een research document van Gartner. “We zijn vereerd als Belgisch product en bedrijf dat we een noemenswaardige vermelding kregen in de Gartner’s Market Guide for Test Management Tools”, zegt Gert Mentens, managing partner van The Test Leaders.

The Test Leaders biedt ondersteuning aan bedrijven op het vlak van de coördinatie en het management voor het testen van software en IT systemen. “We brengen samen met de klant alle mogelijke risico’s in beeld die gepaard gaan met het ontwikkelen en in productie plaatsen van hun software en IT systemen”, zegt Mentens. “Deze risico’s gebruiken we vervolgens om de best mogelijke testaanpak te definiëren, zodat de klant in staat is een kwalitatief product – software en bijhorende systemen –  aan te bieden met een zo laag mogelijk risico voor het bedrijf, voor het project en voor de eigen klanten.”

Het platform dat binnen The Test Leaders ontwikkeld werd ter ondersteuning van deze activiteiten heet NORIZZK.COM. “We gaan daarbij veel verder dan de klassieke test management tools die door de grotere spelers worden aangeboden”, zegt Mentens. “Veel bedrijven testen hun software op het vlak van functionaliteit. Ze bekijken dus vooral of een bepaald programma werkt zoals ze voorzien hadden. Met NORIZZK.COM helpen we de klanten ook na te denken over andere zaken. Wat zijn bijvoorbeeld de mogelijke security risico’s als de software door de klant gebruikt zal worden? Kan hij toegang krijgen tot gevoelige informatie? Kan het nieuwe IT systeem een invloed hebben op de performantie van de applicaties en systemen die momenteel al door de eindklant gebruikt worden? Wat zijn de mogelijke risico’s wanneer mijn betalingssysteem tijdens de kerstperiode veel transacties zal moeten verwerken? Lopen we een risico dat het systeem volledig uit valt en er geen betalingen meer mogelijk zijn?”

“NORIZZK.COM is geschikt voor bedrijven die op regelmatige basis nieuwe software en IT systemen ontwikkelen, of bestaande software en IT systemen moeten onderhouden”, zegt Mentens. “Elk bedrijf dat met dergelijke activiteiten een mogelijk risico loopt naar de eindgebruiker heeft baat bij het gebruik van het platform. We richten ons zowel op de financiële instellingen, telecombedrijven, energiesector, defensie, luchtvaart, als op de individuele testcoördinator of -manager die actief is binnen de KMO.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.