Nieuws Vlaams Brabant Isabelle Vermeir nieuwe ceo van Century 21 Benelux

Isabelle Vermeir nieuwe ceo van Century 21 Benelux

Isabelle Vermeir nieuwe ceo van Century 21 Benelux

Isabelle Vermeir (43) uit Leuven wordt de nieuwe ceo van Century 21 Benelux. Dat maakte de grootste vastgoedgroep van ons land bekend. De benoeming volgt op de beslissing van Grégory Maquet, mede-eigenaar van het bedrijf, om de operationele leiding uit handen te geven.

Century 21 Benelux veranderde medio 2014 van eigenaar, waarna de vastgoedgroep een forse groei kende. Het was Maquet die de groep het voorbije jaar sterk herstructureerde, wat zich in positieve resultaten vertaalde. Century 21 Benelux kende een van zijn beste jaren sinds het ontstaan in België en heeft zijn tweede plaats op Europees niveau kunnen verstevigen.

Maquet wilde de volgende maanden de operationele leiding overdragen aan het directieteam met Isabelle Vermeir en Jeanette Perau. Naar aanleiding van commotie rond een persoonlijk juridisch dispuut heeft Maquet besloten om de al uitgetekende procedure te versnellen.

Isabelle Vermeir begon haar carrière bij Century 21 achttien jaar geleden en was tot op heden actief als operationeel directrice. Als nieuwe ceo wijst ze op het sterke parcours dat de groep de jongste jaren aflegde en stelt ze de ingeslagen weg van vernieuwing te willen voortzetten.

“Het is voor mij een eer om dit mooie verhaal voort te zetten, gezien de sterke basis. De uitdagingen in de vastgoedsector zijn enorm. We zullen er de komende maanden en jaren alles aan doen om samen onze marktleiderspositie te versterken.”

Vermeir baatte tot twee jaar geleden enkele kantoren van Century 21 uit in Leuven. Ook in haar persoonlijk leven speelt vastgoed een belangrijke rol. “Bij momenten ben ik heel actief op de vastgoedmarkt, vooral in en rond Leuven. De vraag overstijgt daar veruit het aanbod.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Haren
Haren

NorthCity toont zijn contouren

HAREN - De verlaten site van kledingketen Orchestra Prémaman, aan de Haachtsesteenweg in Haren, wordt omgevormd tot een nieuwe ruimte… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.