jci leuven

JCI Leuven kiest nieuwe bestuursploeg

Op vrijdag 7 juni verkoos JCI Leuven een nieuwe voorzitter en bestuursploeg. Daarbij benoemden de leden Torben Gering tot hun nieuwe voorzitter. "Ik ben verheugd om met een sterk team het volgende werkingsjaar aan te vatten."

“We kijken ernaar uit om terug interessante vormingen te organiseren en young professionals op onze netwerkevenementen te kunnen verwelkomen”, gaat de nieuwe voorzitter verder. “Vlaams-Brabanders mogen zich zeker bij ons melden indien ze interesse hebben in JCI en ze op zoek zijn naar een nieuw netwerk.”

Afscheidnemend voorzitter Jo Nijns kijkt dan weer terug op een succesvol jaar voor de organisatie voor jonge professionals. “Onze afdeling kende het afgelopen jaar een stevige groei”, zegt hij. “Ondernemerschap is hot in Vlaams-Brabant en dat merken we ook bij de organisatie van onze events. Ik kijk uit naar het volgende werkingsjaar.”

JCI Leuven is een afdeling van Junior Chambers Internationaal (vroeger gekend als de Jonge Ekonomische Kamer) en zet zich in Vlaams-Brabant in voor jonge professionals en ondernemers. Ze organiseren trainingen en workshops voor hun leden, maar ook netwerk- en afterworkevents en congressen.

Daarnaast verkiezen ze ook elk jaar de Vlaams-Brabantse jonge ondernemers van het jaar, die ze voor zijn of haar ondernemerschap belonen met de JCI Award. Dit jaar ging Lowie Vercraeye van BRAUZZ met de titel naar huis. Ook op landelijk niveau kreeg Vercaeye de award mee naar huis.

Lees ook: Lowie Vercraeye (Brauzz.) uitgeroepen tot JCI Jonge Ondernemer van het Jaar