Nieuws Vlaams Brabant Jennes opent blikvanger aan Ter Heidelaan

Jennes opent blikvanger aan Ter Heidelaan

Jennes opent blikvanger aan Ter Heidelaan

AARSCHOT – De nieuwe vestiging van concessiehouder Jennes, aan de Ter Heidelaan in Aarschot, is geopend. Tegen het einde van het jaar zal de dienstverlening er nog uitgebreid worden met de verkoop van bedrijfsvoertuigen van het merk Volkswagen. 

Voorlopig is het nog even schipperen voor het team van Jennes dat aan de slag is aan de Ter Heidelaan in Aarschot. De uitbating van de oude vestiging loopt stilaan op zijn laatste benen terwijl de inrichting van de gloednieuwe aanpalende showroom en werkplaats voor de merken Seat, Volkswagen en Skoda wordt afgewerkt. “Intussen hebben we de deuren van onze nieuwe vestiging al wel geopend”, zegt zaakvoerder Rudi Jennes van de gelijknamige concessie. “Onze dedicated en opgeleide salesmensen, gespecialiseerd in hun merk, bieden de klanten een uitgebreide service en advies tijdens het aankopen van een nieuwe Volkswagen, Seat of Skoda.”

Verkoop bedrijfsvoertuigen

Tot eind oktober zal je in de nieuwe vestiging terechtkunnen voor de verkoop en naverkoop, Tegen het einde van de maand verhuist de  carrosserie  van de oude naar de nieuwe vestiging waar kosten noch moeite werden gespaard om te kunnen werken met de meest geavanceerde technologie. Als toetje op de taart meldt Rudi Jennes ook de opstart van de verkoop van bedrijfsvoertuigen van het merk Volkswagen. “We hebben een overeenkomst voor het gebruik van een ruimte aanpalend aan de garage. Alle types bedrijfsvoertuigen van Volkswagen zullen we vanaf het einde van dit jaar dus ook te koop aanbieden”, zegt Jennes nog.

Duurzaamheid 

Het 6.000 m2 grote nieuwe gebouw, dan ingedeeld is in drie units, is uitgerust met de modernste technieken. Ondergronds zijn verschillende opslagtanks, goed voor 300.000 liter water, voorzien. In combinatie met de recuperatie en zuivering van afvalwater zal Jennes geen vervuild water meer aanbieden aan de riolering. Ook op het dak van de onderneming komen 1.000 zonnepanelen die voor heel wat stroom moeten zorgen. Ten slotte richt Jennes vooraan het bedrijf een tankstation in voor elektrische voertuigen. Zowel klanten als niet klanten kunnen er voor een elektrische tankbeurt terecht.

Goed bereikbaar 

Op de Ter Heidelaan in Aarschot zijn momenteel structurele wegenwerken bezig. De directie van Jennes laat weten dat de showrooms met 34 wagens goed bereikbaar zijn vanuit de ring, de Nijverheidslaan en de Liersesteenweg. Bij Jennes in Aarschot werken een 30-tal personen.

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.