Nieuws Vlaams-Brabant Audi Jennes opnieuw EV-primus

Audi Jennes opnieuw EV-primus

Audi Jennes opnieuw EV-primus

BOORTMEERBEEK – Audi-concessiehouder Jennes uit Boortmeerbeek heeft voor de 3de keer op rij de Audi e-tron Sales Award in de wacht gesleept. “Het is een mooie beloning voor onze inspanningen en een herbevestiging dat we onze voortrekkersrol in de elektrificatie blijven waarmaken”, zegt Wouter Eeckeleers, CEO van de Jennes Group. 

Audi Jennes was vorig jaar in ons land de primus op vlak van de meest verkochte elektrische modellen van het Duitse automerk met de “ringen”.

Het leverde de concessiehouder voor de 3de opeenvolgende keer de Audi e-tron Sales Award op. “Behalve de meest verkochte EV-wagens van het merk Audi realiseerden we ook de grootste groei in vergelijking met een jaar eerder”, zegt Wouter Eeckeleers, CEO van Jennes Group. Als toetje op de taart kon Jennes ook melden dat meer dan 30% van de totale verkoop vorig jaar full electric modellen betrof.

Bij Jennes zijn ze maar wat blij met de herbevestiging van de leidende positie in ons land. “Het is een mooie beloning voor onze inspanningen en een herbevestiging dat we onze voortrekkersrol in de elektrificatie in uitdagende marktomstandigheden blijven waarmaken”, zegt Wouter Eeckeleers nog.

“En ja, ook dit jaar hebben we deze prestatie te danken aan onze fantastische klanten en hun vertrouwen in Jennes. Onze klanten vormen nog steeds de grootste motivatie voor ons sales team om, dankzij een doorgedreven knowhow, een voortrekkersrol in de e-mobility te blijven spelen. Een dikke proficiat aan het ganse Jennes sales-team”, besluit Eeckeleers.

 

 

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

7 falingen

ZAVENTEM/MEISE/STROMBEEK-BEVER/ZEMST - De Nederlandstalige ondernemingsrechtbank van Brussel heeft het faillissement geopend van 7 bedrijven.  Lees meer