Nieuws Vlaams Brabant JENNES verwelkomt de nieuwe Audi e-tron GT quattro: een elektrisch paradepaardje

JENNES verwelkomt de nieuwe Audi e-tron GT quattro: een elektrisch paradepaardje

JENNES verwelkomt de nieuwe Audi e-tron GT quattro: een elektrisch paradepaardje

Het autosalon is nog maar net achter de rug en bij JENNES staat er reeds een nieuw hoogtepunt op de agenda. Zo staan vanaf eind april de gloednieuwe e-tron GT en de RS e-tron GT in de showroom van Boortmeerbeek te pronken. Twee paradepaardjes van Audi wanneer het gaat om elektrische mobiliteit, een weg die JENNES in al haar concessies met plankgas inslaat.

De e-tron GT (476 pk) en de RS-versie (598 pk) hebben respectievelijk een rijbereik van 479 en 465 kilometer. De sportieve wagens beschikken over vierwielaandrijving en werken met twee elektromotoren. Toch blijft de Audi-beleving aanwezig, onder meer dankzij het Gran Turismo-design. Ontwerper Marc Lichte noemde het zelfs de mooiste wagen die hij ooit mocht uittekenen. Bovendien is de productie van beide wagens volledig CO2-neutraal en wie voor een niet-leder interieur kiest, neemt plaats in zetels van gerecycleerd materiaal.

“De Audi e-tron en e-tron Sportback bleken eerder al gegeerde wagens bij onze klanten. In navolging van dat succes kijken we er naar uit om de GT en RS ook een succesverhaal te maken”, zegt Rudi Jennes, zaakvoerder van JENNES.

Beide wagens worden eind april in de showroom verwacht. Geïnteresseerden kunnen hun bolide vandaag al wel reserveren. Prijzen starten vanaf 102.900 euro voor de GT en vanaf 143.000 euro voor de RS.

Van snelladers tot een supercharger

De komst van de nieuwe e-trons bevestigt de weg die JENNES is ingeslagen. Eentje die in alle concessies wordt doorgetrokken met de ŠKODA ENYAQ iV, Volkswagen ID.4 en de SEAT plug-inhybrides Cupra en Leon. Binnenkort komt daar ook nog eens de Audi Q4 e-tron bij, het compactere broertje dat zich in een lagere prijsklasse zal begeven.

“We hebben sterk geïnvesteerd in oplaadinfrastructuur om onze voortrekkersrol rond elektrisch rijden te versterken. Zo vind je in Boortmeerbeek, Machelen, Leefdaal en Aarschot DC-snelladers en in de carrosserie in Kampenhout-Sas zelfs een supercharger van 320kW. De nieuwe e-trons kunnen daar van 0 naar meer dan 80% op 20 minuten worden opgeladen. Bovendien zijn deze laadpalen voor iedereen toegankelijk met uiteraard een voordeliger tarief voor eigen klanten.”

Succesvolle actie Hart voor de horeca

JENNES mag trouwens terugblikken op een mooi autosalon. Gezien de omstandigheden bleef de interesse groot. Ook de hartverwarmende actie Hart voor de horeca kon op heel wat appreciatie rekenen

“Iedereen die tijdens het salon een wagen bij JENNES kocht, kreeg twee vouchers om bij een aantal geselecteerde restaurants te besteden. Met dit initiatief konden we de hard getroffen horecasector steunen en tegelijk onze klanten bedanken voor hun vertrouwen in onze concessies.”

Met Audi, Volkswagen, ŠKODA en SEAT biedt JENNES een ruim assortiment aan.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Diest, Holsbeek
Diest

3 falingen

HOLSBEEK/TREMELO/DIEST - De ondernemingsrechtbank van Leuven heeft 3 bedrijven failliet verklaard.  Lees meer

Bierbeek, Diest
Bierbeek

Durfkapitalist neemt meerderheid in restoketen

TIENEN/BIERBEEK/DIEST/ZEMST/TERNAT/KRAAINEM/EVERE -  Durfkapitalist Intermediate Capital Group (“ICG”) heeft de meerderheid van aandelen verworven in Lunch Garden. ICG investeert sinds 2015… Lees meer

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.