Nieuws Vlaams Brabant Jeroen Van Godtsenhoven Managing Director bij SAS

Jeroen Van Godtsenhoven Managing Director bij SAS

Jeroen Van Godtsenhoven Managing Director bij SAS

Jeroen_Van_Godtsenhoven_SASSAS uit Tervuren, marktleider in analytics, kondigt de benoeming aan van Jeroen Van Godtsenhoven tot nieuwe Managing Director België en Luxemburg. Hij vervangt hiermee Geert Van Peteghem.

Jeroen Van Godtsenhoven startte zijn carrière bij SAS in 2008 als Account Manager in. In 2010 werd hij Head of Business Development en sinds 2012 was hij Sales Director.

Hij heeft een Master Communicatiewetenschappen en behaalde daarnaast een PLD in Business Administration and Management aan de Harvard Business School.

“Jeroen Van Godtsenhoven zal een belangrijke rol spelen in de verdere groei van SAS in België en Luxemburg”, zegt Bert Boers, vice president voor SAS in Zuid-West Europa. “Met zijn strategische en klantgerichte aanpak is hij de juiste man om aan de wensen en noden van onze Belgische en Luxemburgse klanten te beantwoorden.”

“SAS is een bedrijf dat volledig is opgebouwd rond de klant en hoe analytics kunnen bijdragen aan hun groei en efficiëntie”, zegt Jeroen Van Godtsenhoven.  “Ik kijk er naar uit dit DNA verder uit te bouwen en SAS duidelijk te positioneren als de marktleider in analytics.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Aarschot
Aarschot

Zweden nemen Centralpoint over

AARSCHOT - Het Zweedse online IT-bedrijf Dustin Group heeft sectorgenoot Centralpoint, met onder andere een vestiging op de Nieuwlandlaan in… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.