2

Jody doet voortaan VIP-suikerontharingen

BOOISCHOT/AARSCHOT/BEGIJNENDIJK – Schoonheidssalon Be Smooth uit Booischot (regio Aarschot-Begijnendijk) mag zich voortaan een VIP-instituut voor suikerontharing noemen.

Jody Bervoets, zaakvoerster van Be Smooth, behoort met deze erkenning tot de top 25 instituten in België die werken met suikerontharing van het merk Royx Pro. Het was de tweede erkenning voor Jody die 3 jaar geleden al een award in de wacht sleepte als 100% suikersalon. Suikerontharing is een zachte, veilige en effectieve methode om alle delen van het lichaam te ontharen met 100% natuurlijke producten.

Opleidingen

“Ik doe dit werk in bijberoep”, vertelt Jody. “Daarom vind ik het een hele eer dat ik tussen de 24 andere specialistes mag staan. De afgelopen tijd heb ik al wel opleidingen gevolgd om de techniek feilloos te kunnen toepassen.”

“The no shame zone”

“Mijn klanten zijn ontzettend tevreden over suikerontharingen”, gaat Jody verder. “Belangrijk is dat ze zich in een vertrouwde omgeving laten behandelen, ik noem dit dan ook vaak ‘the no shame zone’. Suikerontharing is niet alleen veel zachter voor je huid, de haartjes blijven ook veel langer weg, de haargroei zal vertragen en het is veel minder pijnlijk dan gewoon ontharen.”