Nieuws Vlaams Brabant Jody doet voortaan VIP-suikerontharingen

Jody doet voortaan VIP-suikerontharingen

Jody doet voortaan VIP-suikerontharingen

BOOISCHOT/AARSCHOT/BEGIJNENDIJK – Schoonheidssalon Be Smooth uit Booischot (regio Aarschot-Begijnendijk) mag zich voortaan een VIP-instituut voor suikerontharing noemen.

Jody Bervoets, zaakvoerster van Be Smooth, behoort met deze erkenning tot de top 25 instituten in België die werken met suikerontharing van het merk Royx Pro. Het was de tweede erkenning voor Jody die 3 jaar geleden al een award in de wacht sleepte als 100% suikersalon. Suikerontharing is een zachte, veilige en effectieve methode om alle delen van het lichaam te ontharen met 100% natuurlijke producten.

Opleidingen

“Ik doe dit werk in bijberoep”, vertelt Jody. “Daarom vind ik het een hele eer dat ik tussen de 24 andere specialistes mag staan. De afgelopen tijd heb ik al wel opleidingen gevolgd om de techniek feilloos te kunnen toepassen.”

“The no shame zone”

“Mijn klanten zijn ontzettend tevreden over suikerontharingen”, gaat Jody verder. “Belangrijk is dat ze zich in een vertrouwde omgeving laten behandelen, ik noem dit dan ook vaak ‘the no shame zone’. Suikerontharing is niet alleen veel zachter voor je huid, de haartjes blijven ook veel langer weg, de haargroei zal vertragen en het is veel minder pijnlijk dan gewoon ontharen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Kampenhout
Kampenhout

Artoos group haalt groot raamcontract binnen

KAMPENHOUT/GANSHOREN –  Het communicatieproductiebedrijf artoos group uit Kampenhout/Ganshoren heeft een belangrijke raamovereenkomst gesloten met de Vlaamse overheid. Het akkoord moet… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Brussel, Koekelberg
Brussel

4 falingen

VILVOORDE/BRUSSEL/KRAAINEM/SCHAARBEEK - De ondernemingsrechtbank van Brussel heeft 4 bedrijven failliet verklaard.  Lees meer