Nieuws Vlaams-Brabant Judoka verlengt ambassadeurschap met Japans automerk

Judoka verlengt ambassadeurschap met Japans automerk

Judoka verlengt ambassadeurschap met Japans automerk

ZAVENTEM – Subaru Belux, met vestiging aan de Leuvensesteenweg in Zaventem, stelt judoka Matthias Casse opnieuw aan als merkambassadeur. De komende 3 jaar blijft de Hemiksemnaar het gezicht van het merk met de 6 sterren. 

Globaal sportman, enthousiast, jong en ambitieus: judoka Matthias Casse is de perfecte partner om Subaru te begeleiden naar een volgende stap in de verdere elektrificatie van het gamma, grenzen te overschrijden en het merk in de komende jaren te sturen naar het voorfront van de veiligste SUV’s ter wereld.

“Subaru geloofde al sinds het begin van mijn professionele sportcarrière in mijn prestaties en ik wil hen dan ook bedanken voor hun steun de voorbije jaren”, zegt Matthias Casse. “Ik vind het dan ook fantastisch dat we samen de weg kunnen nemen richting de Olympische Spelen 2024 in Parijs.”

Casse en Subaru kunnen het goed vinden met elkaar, en verlengen daarom hun partnerschap. Ook de komende 3 jaar zal Casse het gezicht van het merk met de 6 sterren blijven.  “Ik deel met het Japanse merk de passie voor veiligheid, vooruitziendheid en topinnovatie. Daarnaast kijk ik ernaar uit om samen te werken met Subaru, en een nieuw tijdperk in te slaan, namelijk de elektrificatie van het wagenpark.”

“Subaru gaat net zoals Matthias geen enkele uitdaging uit de weg. Samen doorbreken we een unieke grens en gaan we verder waar anderen moeten stoppen. Ondanks de coronacrisis hebben we met Matthias leuke en creatieve projecten kunnen realiseren, waaronder een judo-initiatie voor kinderen bij een van onze dealers. En zulke initiatieven gaan we zeker herhalen”, zegt woordvoerder Luc Gyzels.

Een eerste stap in de vernieuwde samenwerking van Subaru en Matthias Casse zal in januari 2022 worden gepresenteerd.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.