Nieuws Vlaams-Brabant JUMA bouwt autosalon met lokale ondernemers

JUMA bouwt autosalon met lokale ondernemers

JUMA bouwt autosalon met lokale ondernemers

HERENT/LEUVEN/MECHELEN – Concessiehouder JUMA Group bouwt dit jaar het autosalon in zijn vestigingen in Herent en Mechelen. Naast de nieuwe modellen ontdekken gasten ook de producten en diensten van enkele lokale handelaars. 

Voor het tweede jaar op rij zal er in Brussels Expo gaan Autosalon zijn. De reden hiervoor is intussen genoegzaam gekend.

Lokale handelaars 

Om de autoliefhebber niet in de kou te laten staan organiseren concessiehouders een autosalon in eigen vestiging(en). Bij BMW-en MINI-concessiehouder JUMA is dat niet anders.  “We bieden hen een leuk alternatief voor het traditionele salon”, vertelt Kristina Korolinskaia, Marketing Manager van de Juma Group. “Behalve de allernieuwste modellen kunnen de gasten ook kennismaken met de producten en diensten van lokale handelaars die zich meteen ook zelf in de kijker kunnen zetten.” Elk weekend wordt er rond een bepaald thema gewerkt. Het concept werd enkele maanden geleden uitgetest en positief geëvalueerd.

Actieweekends 

Op 15 en 16 januari 2022 pakt BMW Juma uit met “Cars & Fashion”. Tijdens dit weekend tekenen Juwelen Vander Avort, Optiek De Groeve & Maison Moi present in de showroom in Herent. Tijdens het “Home & Art weekend”, op 22 en 23 januari 2022, maken klanten kennis met een bloemist, een kunstenares en zal er zelfs een sofa verloot worden door een exclusieve meubelwinkel. Het laatste weekend, dat van 29 en 30 januari 2022, staat in het teken van gastronomie met een aanbod aan wijnen en delicatessen.

Jaar gratis carwash  

Wie tijdens deze salonactie, en vóór 31 januari 2022, een nieuwe of jonge tweedehands BMW of MINI bestelt mag met zijn/haar bolide een jaar gratis naar de carwash. “Hiervoor werken we samen met De Wasstraat”, zegt Kristina nog.

Inschrijven 

Om de salonactie volgens de geldende maatregelen te laten verlopen moeten geïnteresseerden zich op voorhand inschrijven.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.