Nieuws Vlaams-Brabant Juwelier Wim Ruelens wordt De Juwelier, zakenpartner Thijs gaat alleen verder

Juwelier Wim Ruelens wordt De Juwelier, zakenpartner Thijs gaat alleen verder

Thijs Van Goidsenhoven heropent de zaak onder de handelsnaam De Juwelier.

Juwelier Wim Ruelens wordt De Juwelier, zakenpartner Thijs gaat alleen verder

BOUTERSEM – Thijs Van Goidsenhoven (35), de nieuwe eigenaar van Juwelier Wim Ruelens in Boutersem, verandert de naam van het atelier in De Juwelier. De juwelierszaak 2.0 opent na een opfrissing op 13 november de deuren voor het grote publiek.  

Wim Ruelens (47) besliste vorig jaar de fakkel van zijn juwelierszaak door te geven aan zijn professionele zakenpartner Thijs Van Goidsenhoven. Ruelens sukkelt met de benen en is toe aan iets anders. Met Thijs heeft hij een bekwame opvolger. “Ik ben eigenlijk kind aan huis in de juwelierszaak”, zegt Thijs. “Intussen 13 jaar geleden kwam ik hier al voor de administratie van de wielerkoersen. Als het dan druk was in de winkel hielp ik een handje. Met de aanhoudende fysieke problemen van Wim is alles in een stroomversnelling geraakt.”

Automotive 

Van Goidsenhoven bouwde de afgelopen 13 jaar een carrière uit in de automotive. Hij was 6 jaar als verkoper actief bij de Fiat-garage Lekenne in Lovenjoel (Bierbeek), Vervolgens ging hij aan de slag bij Volvo Lacom waar hij zich opwerkte tot Team leader.  Ook Group Empsen in Tienen had Thijs een tijdje op de payroll als Sales manager.

Meer beleving 

Met De Juwelier staat Thijs een nieuwe uitdaging te wachten. “Ik wil mijn stempel op de zaak drukken, en zal in die wetenschap toch wel wat wijzigingen doorvoeren. Naast de naamsverandering van de zaak moet er meer beleving komen  en zal de inrichting worden opgefrist en gemoderniseerd. Ook aan het aanbod wordt gesleuteld met nieuwe collecties en een verruiming van onze dienstverlening. Het is finaal wel de bedoeling dat we op een laagdrempelige manier werken, in lijn met de naam van de zaak die 100% vertelt wat we doen”, luidt het. Thijs genoot intussen een opleiding bij Rodania en heeft heel wat contacten in de wereld van het smeedwerk.

Wielrennen 

En Wim? Die gaat door met zijn passie voor de wielersport. Via de vereniging “Sport Omroep” zal hij blijvend wedstrijden piloteren met het gekende Rodania-deuntje.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.