Nieuws Vlaams Brabant Kariboo! verhuist naar Mollem

Kariboo! verhuist naar Mollem

Kariboo! verhuist naar Mollem

KaribooPakjesdienst Kariboo! verlaat zijn vestiging aan de Schaliënhoevedreef op Mechelen Noord. Vanaf 27 juni kunnen klanten hun pakketten leveren in het Kariboo!-House aan de Hof te Bollebeeklaan 321 in Mollem.

“Door onze groei werd het gebouw in Mechelen snel te klein en moesten we op zoek naar een alternatief gebouw met voldoende expansiemogelijkheden voor de nabije toekomst”, zegt sales & marketing manager Tom Baeten van Kariboo!. “We hadden binnen onze groep (LS Distribution Logistics Benelux) het gebouw in Mollem dat door een interne verhuis vrij was. De keuze was mede door de centrale ligging van Mollem snel gemaakt.”

 De site in Mollem heeft een totale oppervlakte van 7.000 m², een hoogte van 7 meter en 5 loskades. “Dankzij deze ruimte kunnen we de sorteeractiviteit die in Mechelen was ondergebracht, overbrengen naar dit gebouw waar ook ons fulfilment centrum (stockage en orderpicking) gevestigd is.  Deze unieke combinatie geeft ons opnieuw een voorsprong op de rest van de markt. Verder is er nog voldoende ruimte vrij om de constante groei op te vangen.”

Want Kariboo! blijft groeien. “We hebben intussen 25 voltijdse medewerkers en zoeken constant extra werknemers voor onze sorteeractiviteit die voornamelijk ’s avonds en in de nabije toekomst ook ’s nachts wordt uitgevoerd. De nieuwe medewerkers krijgen een intensieve opleiding en komen terecht in een tof en dynamisch team binnen een snel groeiende onderneming.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Asse, Halle
Asse

5 falingen

OPWIJK/ASSE/WEMMEL/VORST/HALLE - De ondernemingsrechtbank van Brussel heeft 4 bedrijven en een vzw failliet verklaard.  Lees meer

Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.