Nieuws Vlaams Brabant Keukenbouwer in de bres voor projectontwikkelaars

Keukenbouwer in de bres voor projectontwikkelaars

Keukenbouwer in de bres voor projectontwikkelaars

BOORTMEERBEEK/DIEST  – Het team achter de Ixina-winkels van Diest, Boortmeerbeek en Lommel start met een aparte afdeling specifiek voor projectontwikkelaars en sleutel-op-de-deurbedrijven. 

Die stijgende vraag vanuit de hoek van de projectontwikkelaars en sleutel-op-de-deurbedrijven is volgens Ixina te danken aan het aanbod. “We hebben mooie en degelijke keukens binnen elke prijsklasse”, vertelt Ashley Smeulders, projectverantwoordelijke bij Ixina. “Projectontwikkelaars weten dat hun woningen, appartementen en studentenkoten met een mooie keuken gemakkelijker verhuurd of verkocht geraken. Aan keukens wordt immers veel meer belang gehecht dan vroeger”. Vaak geeft een projectontwikkelaar aan de koper de kans om zelf de keuken te kiezen. De kopers kunnen dan terecht bij de interieurarchitecten van Ixina die hen van A tot Z begeleiden bij de realisatie van hun droomkeuken.

Niet aan hun proefstuk toe

De vestigingen van Ixina in Diest, Boortmeerbeek en Lommel hebben de voorbije jaren al heel wat residentiële projecten uitgevoerd: van studentenkoten over luxeappartementen tot rijwoningen. “Het feit dat projectontwikkelaars een vast aanspreekpunt hebben, vanaf het ontwerp tot en met de installatie van de keuken, wordt enorm gewaardeerd”, vervolgt Ashley. “Met onze persoonlijke aanpak proberen we écht het verschil te maken en klanten aan ons te binden”.

De drie keukenwinkels worden aangestuurd door een centraal team, met telkens een lokale franchisenemer die instaat voor de dagelijkse leiding. “Drie winkels betekent drie toonzalen waar je keukens kunt laten zien en afspraken kunt maken, en hierdoor zijn we mooi verspreid over de provincies Limburg en Vlaams-Brabant”, vertelt Sanju Baetens, mede-eigenaar van de drie Ixina-winkels. Daarnaast biedt ook het werken met een grote keten veel voordelen. “We kunnen vaak sneller produceren en leveren dan de lokale, onafhankelijke keukenbouwer”, vervolgt Sanju. “Het merk Ixina heeft de laatste jaren ook een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Wij bieden keukens aan in alle prijsklassen en stijlen en werken samen met de beste elektro- en sanitair leveranciers. De keuken is meer dan ooit het hart van elk huishouden. Het is cruciaal dat een potentiële huurder of koper zich hier goed bij voelt en daar slagen we keer op keer in.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Haren
Haren

NorthCity toont zijn contouren

HAREN - De verlaten site van kledingketen Orchestra Prémaman, aan de Haachtsesteenweg in Haren, wordt omgevormd tot een nieuwe ruimte… Lees meer

Sector
Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.