Nieuws Vlaams Brabant KFC zoekt 60 krachten voor Vlaams-Brabantse primeur

KFC zoekt 60 krachten voor Vlaams-Brabantse primeur

KFC zoekt 60 krachten voor Vlaams-Brabantse primeur

LEUVEN – Fastfoodketen Kentucky Fried Chicken (KFC) zoekt 60 medewerkers voor de eerste Vlaams-Brabantse vestiging, op de Grote Markt in Leuven. Het nieuwe filiaal opent komende zomer de deuren. 

Net voor de gezondheidscrisis gonsde het van de geruchten dat de eerste KFC in onze provincie de deuren zou openen in Aarschot, maar uiteindelijk gaat Leuven met de primeur lopen. Franchisehouder Benelux Food Group (BFG), een samenwerking van projectontwikkelaar Mathé Heeren van Heeren Group en Jan Peeters van retailgroep Peeters-Govers,  opent komende zomer een nieuw filiaal op de Grote Markt in Leuven.

60 medewerkers gezocht 

In de panden waar voordien boetiek Louvaniste en biercafé The Beer Capital waren gevestigd, worden momenteel grote verbouwingswerken uitgevoerd. Op een spandoek die buiten aan de werf is opgehangen, wordt passanten opgeroepen zich kandidaat te stellen voor een van de 60 gezochte medewerkers. KFC zoekt restaurantmanagers, assistent restaurant general managers, koks, shiftleaders en team members.

Colonel Harland Sanders 

Het eerste officiële KFC-restaurant werd in 1952 geopend in de VS door Colonel Harland Sanders, die 69 jaar later nog steeds het bekende uithangbord is. Zijn kipgerechten zijn door de jaren heen wereldberoemd geworden, dankzij het ‘Secret Recipe’.

 

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Brussel, Koekelberg
Brussel

4 falingen

VILVOORDE/BRUSSEL/KRAAINEM/SCHAARBEEK - De ondernemingsrechtbank van Brussel heeft 4 bedrijven failliet verklaard.  Lees meer