Nieuws Vlaams Brabant Kledingzaak verhuist naar ruimer pand en krijgt horecahoek

Kledingzaak verhuist naar ruimer pand en krijgt horecahoek

Kledingzaak verhuist naar ruimer pand en krijgt horecahoek

LEUVEN – Kledingzaak La Citta en brunchzaak Bar Citta verhuizen komende zomer naar een nieuw pand langs de Aarschotsesteenweg in Wilsele. Meteen is ook beslist de activiteiten van Bar Citta te integreren in de kledingzaak. Dat meldt Jozefien Longin, zaakvoerster van Bar Citta.

Kledingzaak La Citta realiseerde de afgelopen jaren een mooie groei. Hierdoor is het pand aan de Aarschotsesteenweg in Wilsele-Putkapel te klein geworden. Hoog tijd om te verhuizen dus. Zaakvoerster Steffi Volders vond recent een nieuw onderkomen op diezelfde Aarschotsesteenweg. “Enkele honderden meters verderop heeft Steffi een handelspand gekocht waar sinds 1982 antiekzaak Pinus actief was”, zegt schoonzus Jozefien Longin.

Concept wijzigt

In het kielzog van La Citta volgt ook lunchzaak Bar Citta, opgericht door Jozefien in de zomer van 2019. “Dat klopt, maar het concept zal veranderen. Bar Citta zal  een onderdeel worden van kledingzaak La Citta. Met de integratie van Bar Citta willen we meer de focus leggen op de shopbeleving van de klanten in de kledingzaak. Vanaf komende zomer zullen klanten van La Citta dus kunnen genieten van een hapje en een drankje”, zegt Jozefien. Tot nog toe moesten klanten van La Citta voor een hapje en een drankje de trap naar boven nemen.

Handelspanden te huur

Door de verhuizing komen twee handelspanden op de Aarschotsesteenweg vrij. “Op het gelijkvloers kan bijvoorbeeld een schoonheidssalon, boekhoud-of immokantoor of kinepraktijk terecht. In de ruimte van Bar Citta op de eerste verdieping zullen enkel uitbaters van een horecazaak aan de slag kunnen. Het hele interieur van Bar Citta is over te nemen, behalve de handelsnaam. Die gaat met kledingzaak La Citta mee naar het nieuwe onderkomen”, besluit Jozefien. Jozefien zelf is momenteel aan de slag in de zaak van haar vader Bert, afvalverwerkingsbedrijf Longin Service in Rotselaar. Jozefien is de personal assistent van Bert en focust op de marketing en communicatie van het familiebedrijf.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Boortmeerbeek
Boortmeerbeek

Starter van de week: BO HAIR

BOORTMEERBEEK - Aan de Leuvensesteenweg in Boortmeerbeek heeft kapsalon BO HAIR de deuren geopend. Zaakvoerster Brenda Olcas is onze starter… Lees meer