Nieuws Vlaams Brabant Kmo-prijzen van Unizo voor De Kinderplaneet en Creactiv

Kmo-prijzen van Unizo voor De Kinderplaneet en Creactiv

Kmo-prijzen van Unizo voor De Kinderplaneet en Creactiv

kinderplaneetIn de Melkerij in Zemst werd De Kinderplaneet uit Baal (Tremelo) dinsdagavond verkozen tot Kmo Laureaat Vlaams-Brabant & Brussel. Creactiv uit Leuven werd de Beloftevolle Kmo Vlaams-Brabant & Brussel. Met deze wedstrijd bekroont Unizo Vlaamse kmo’s die zich onderscheiden in de belangrijkste domeinen van de bedrijfsvoering.

De twee winnaars werden verkozen door een onafhankelijke jury, gevolgd door een publieksstemming uit de zes finalisten. Voor Kmo Laureaat waren dat Seauton uit Wijgmaal (Leuven), The Belgian uit Meise en De Kinderplaneet. Voor Beloftevolle Kmo ging de strijd tussen Out of Office uit Heverlee (Leuven), Intago uit Sint-Joris-Winge (Tielt-Winge) en Creactiv. De winnaars stoten door naar de nationale finale op 17 november.

De Kinderplaneet is een baby- en kinderwinkel met baby-artikelen, geboortelijsten, speelgoed, kinderkleding, gadgets en schoolgerief. Het voorbije decennium kende de zaak een doorlopende groei. De zaakvoerders slagen er in om als zelfstandig ondernemer de concurrentie aan te gaan met grotere ketens.

De voordelen van de fysieke winkel worden in de verf gezet door meer beleving en sfeer te creëren. Door de digitalisering zag De Kinderplaneet zich  genoodzaakt om ook online aanwezig te zijn. Ze trekken nu volop de kaart van het webshoppen.

creactivCreactiv is een bedrijf dat kmo’s en zelfstandigen ondersteunt bij het verbeteren van hun online imago door webdesign en digitale marketing. Een greep uit het aanbod: het bouwen van websites, het managen van sociale media, e-mailmarketing,  zoekmachineoptimalisatie.

Het is een jong en dynamisch team dat zeer klantgericht werkt. De jury was gecharmeerd door hun gedrevenheid. Daarnaast hebben ze een opleidingsinstituut overgenomen omdat ze sterk geloven in praktische opleidingen. Via de Internet Marketing School organiseren ze nu zelf opleidingen in digitale marketing.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Anderlecht, Asse
Anderlecht

9 falingen

TREMELO/TIENEN/STROMBEEK-BEVER/ANDERLECHT/VILVOORDE/ASSE - De ondernemingsrechtbanken van Leuven en Brussel hebben 9 ondernemingen failliet verklaard.  Lees meer

Aarschot
Aarschot

Zweden nemen Centralpoint over

AARSCHOT - Het Zweedse online IT-bedrijf Dustin Group heeft sectorgenoot Centralpoint, met onder andere een vestiging op de Nieuwlandlaan in… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.