Nieuws Vlaams-Brabant Knowliah zet turbo op Deloitte’s juridische digitalisering

Knowliah zet turbo op Deloitte’s juridische digitalisering

Hans Van Heghe, CEO van Knowliah.

Knowliah zet turbo op Deloitte’s juridische digitalisering

BOORTMEERBEEK/ZAVENTEM – Softwarebedrijf Knowliah, gevestigd aan de Leuvensesteenweg in Boortmeerbeek, heeft een samenwerking afgesloten met de consultants van Deloitte om de digitalisering van risicobeperking en contractuele compliance in juridische functies te versnellen en beter te ondersteunen. Door multidisciplinaire professionals samen te brengen, zal het partnerschap cliënten voorzien van een Enterprise Legal Management Solutions (ELMS) praktijk op maat.

Risicobeperking (risk mitigation) en contractuele compliance ontsnappen niet aan de digitaliseringsgolf in de juridische sector. Zonder de juiste technologie en strategisch advies lopen organisaties het risico om achter de feiten aan te lopen. Daarom bundelen Deloitte en Knowliah hun krachten. Door samen te werken willen ze de digitalisering van juridische afdelingen en hun stakeholders versnellen. Het resultaat van de samenwerking is efficiënte end-to-end tooling voor het digitaal afhandelen van juridische zaken. Dat gebeurt op een 100% compliant en risico beperkende manier door de combinatie van Deloittes adviesvaardigheden en Knowliahs AI-gebaseerde software-oplossingen.

Modules op maat

Het gebruik van de nieuwste technologieën en tools is essentieel voor compliant en risico gerelateerd juridisch werk. Knowliah, meermaals door Gartner erkend als een wereldwijde Representative Vendor, bewijst haar toegevoegde waarde met haar Enterprise Legal Management platform. Dat platform biedt juridische afdelingen en hun stakeholders een set van combineerbare modules in verschillende plannen. Die kunnen allemaal op maat afgestemd worden naargelang de specifieke behoeften en eisen en de digitale volwassenheid van organisaties.

“Door deze samenwerking kunnen organisaties nu nog beter profiteren van de hoogste expertise in elke stap van de digitalisering van hun risicobeperking en contractuele compliance. Dit gaat van een eerste analyse, een as-is review, tot de volledige gebruikname van de meest intuïtieve en geavanceerde Enterprise Legal Management tool op de markt. Met de verschillende modules binnen onze tool ondersteunen we alle dagelijkse werkzaamheden binnen juridische functies: Legal Matter Management, Contract Lifecycle Management, Legal Entity Management, Litigation Management en het Legal Client Portal of Knowledge Hub”, zegt Hans Van Heghe, CEO van Knowliah.

Sneller en efficiënter

Deloitte, ‘s werelds grootste professionele dienstverlener, biedt expertise in het definiëren van vereisten voor contractueel operationeel beheer in al zijn aspecten. Daarbij is bewezen dat digitalisering helpt om snelheid, efficiëntie, risicobeperking en contractuele compliance te verbeteren. Samen met Knowliah zal Deloitte speciale trainingen geven omtrent het volledige gebruik van alle functionaliteiten van het Knowliah-platform.

“Deloitte’s advies en expertise in combinatie met Knowliah als strategische partner zal organisaties nu helpen met de implementatie van Contract Lifecycle Management en/of Legal Matter Management op een manier die zowel tegemoetkomt aan hun zakelijke eisen als aan algemene industriestandaarden. Dit leidt tot een verhoogde efficiëntie in het afhandelen van contracten door middel van geavanceerde workflows en verbetering van de volledige levenscyclus van contracten, waardoor eisen voor GRC (Governance Risk & Compliance) worden ondersteund”, zegt Jan Corstens, Partner bij Deloitte (foto onder), nog.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

9 falingen

LEUVEN/HOEGAARDEN/DILBEEK/TERNAT/WEMMEL - De ondernemingsrechtbanken van Leuven en Brussel (NL) hebben 9 bedrijven failliet verklaard.  Lees meer