1

Koekjesbakker zoekt tot 260.000 euro

LAKEN - Koekjesbakker Mad Lab uit Laken hoopt via een crowdfunding tot 260.000 euro op te halen. De ambachtelijke bakkerij wil met de centen de productiecapaciteit opdrijven en nieuw talent aanwerven. 

 

Mad Lab is een innovatieve, Belgische koekjesfabriek met een biologische en circulaire aanpak. Onder het Good Food-label verkoopt deze onderneming een assortiment aan zoete en hartige koekjes, zowel in bulk als in zakjes.

Het bedrijf is rendabel sinds 2019 en kon al snel een groot aantal consumenten overtuigen. "Mad Lab speelt de kaart van originaliteit op vlak van smaak én bereidingswijze: het is de eerste koekjesfabriek die een cracker op basis van bierbostel op de markt bracht. Circulariteit en respect voor het milieu vormen de basis voor de productie- en distributiemethoden", zegt medestichter Cyriel Beneche.  Samen met David Moriamé runt hij de bakkerij.

De onderneming wil nu haar gamma en haar ontwikkeling uitbreiden om nog meer fijnproevers te bereiken. He duo hoopt tot 260.000 euro op te halen. De crowdfunding wordt georganiseerd door het Brusselse LITA.

Mad Lab werkt vanuit het duurzame BE-HERE dorp in Laken.